Karriere:

BEGYNNER 1. AUGUST: Sigmund Olav Lie kommer «hjem» til BDO.
BEGYNNER 1. AUGUST: Sigmund Olav Lie kommer «hjem» til BDO.

BDO henter Ferd-topp til å lede eiendomssatsing

BDOs eiendomssatsing har hentet tilbake Sigmund Olav Lie som partner og ny leder for satsingen.

Publisert

Sigmund Olav Lie kommer fra Ferd Eiendom, hvor han har vært finansdirektør. Han har vært i Ferd i de siste åtte årene, men kommer nå tilbake til BDO, som var hans arbeidsplass før han gikk til Ferd Eiendom.

– Etter åtte verdifulle år i Ferd gleder jeg meg nå til å gjøre comeback i BDO. De har verdier som ligger mitt hjerte nær og jeg ser frem til å bruke den brede erfaringen jeg har opparbeidet meg til å hjelpe andre i bransjen med å nå sine mål, sier Lie.

BDOs bransjesatsing på Eiendom har vokst de seneste årene og utgjør i dag 75 nøkkelressurser innenfor Revisjon, Rådgivning, Forvaltning, Transaksjonsstøtte og Skatt/Avgift. BDO Eiendom er ledende innenfor SMB og tar nå nye steg mot storkunde-markedet innenfor eiendomssektoren.

– Det blir en glede å få Sigmund med igjen på laget. Han tar med seg meget verdifull bransjeerfaring fra Ferd, og blir en viktig del av bransje og storkunde-satsingen i tiden fremover. Blant annet ser vi frem til å lære av hans erfaringer innen bærekraftsarbeid, samt den omfattende transaksjonserfaringen som han har opparbeidet seg over tid, sier Anders Ramberg, partner og nåværende bransjeleder i BDO.

Powered by Labrador CMS