RÅDGIVNING: BDOs Sigmund Olav Lie har hentet rådgiver Anja Molnes fra proptech-selskapet Varig.
RÅDGIVNING: BDOs Sigmund Olav Lie har hentet rådgiver Anja Molnes fra proptech-selskapet Varig.

BDO henter bærekraft-kapasitet fra Varig

BDO har ansatt Anja Molnes for å styrke eiendomssatsingen inn mot bærekraftsarbeidet.

Publisert

 Anja Molnes kommer fra proptech-selskapet Varig Technologies, hvor hun har jobbet med å hjelpe eiendomsbransjen med å rapportere på bærekraft. Før Varig jobbet hun i Entro, Nordens ledende rådgivermiljø innen bærekraftig drift av bygg.

– Vi i BDO ønsker å bidra til å gjøre bransjen klar for de nye og omfattende rapporteringskravene som kommer. Med Anja sin kompetanse styrkes vårt allerede kompetente team inn mot eiendomsbransjen, forteller Sigmund Olav Lie, leder for bransjesatsingen i BDO.

Det er Molnes’ mangeårige erfaring med både strategisk og operasjonelt bærekraftsarbeid, som energi- og miljøledelse, klimaregnskap, rapportering og tiltaksplaner, som gjør at BDO har hentet henne inn til miljøsatsingen innenfor eiendomsrådgivning. Som rådgiver i BDO vil hun blant annet bistå eiendomskunder med klimaregnskap og bærekraftsrapportering.

– Jeg ser veldig fram til å fortsette arbeidet med grønn omstilling i eiendomsbransjen, særlig i lys av de nye rapporteringskravene som følger med EUs bærekraftsdirektiv (CSRD). I kjølvannet av de nye kravene dukker det også opp nye og spennende muligheter, og nøkkelen ligger i å lykkes med å gjøre bærekraft til konkurransekraft, sier Molnes.

Powered by Labrador CMS