UTADRETTET VIRKSOMHET: Prosjektet består av utadrettet virksomhet på første plan og boliger i etasjene over.

Bakkegruppen storfornøyd: 23 leiligheter på Vestby solgt første helgen

Ferdig utbygd får det nye bystrøket nærmere 600 leiligheter.

Publisert

Den 31. mai gikk salgsstarten for første trinn i boligprosjektet Møllestrøket på Vestby. Første byggetrinn får 123 leiligheter fordelt på hus A, B og C over en garasjekjeller. Ferdig utbygd blir det en ny bydel med nærmere 600 leiligheter og 6.000 kvm næring.

I første omgang har Bakkegruppen lagt ut ett salgstrinn med 51 leiligheter, men på grunn av stor pågang på mindre, effektive leiligheter åpnet de også for salg i Hus B, oppgang 1.

– Vi har hatt fokus på å skape et frodig bystrøk med gode møteplasser og uterom, spennende næringsmuligheter og delikate, urbane hjem. Med kort gangavstand til Vestby togstasjon, tar det under en halvtime til Oslo. Dette har slått an hos kundene, og store leiligheter ble også solgt første helgen, inkludert en toppleilighet, sier salgssjef og leder for kundereisen i Bakkegruppen, Helle Thorsdalen.

Møllestrøket vil bestå av utadrettet virksomhet på første plan, og boligene vil i all hovedsak etableres over et grønt lokk fra andre etasje.

Antatt byggestart er sommer 2025, og innflytting første byggetrinn i løpet av høsten 2027. Prosjektet er et samarbeid mellom Aurskog-baserte boligutvikleren Bakke og Maling, rådgiver innen næringseiendom.

Powered by Labrador CMS