STERK HISTORIE: Olav T. Løvstad.
STERK HISTORIE: Olav T. Løvstad.

Bak fasaden med DJ & Rønne med ny podcast: Olav T. Løvstad

DNB-direktør Olav T. Løvstad forteller om togulykken som rev av han armen, hvordan det å vokse opp på gård formet arbeidsmoralen hans og om hvordan DNB skal bidra til grønn utvikling i eiendomsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Estate er ute med en ny episode av podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne. Denne gangen møter vi Olav T. Løvstad, som har ansvar for næringseiendomslån i DNB.

– Jeg ser nok flere halvfulle glass enn halvtomme, sier Løvstad, som vokste opp på gård. Den optimismen fikk han bruk for etter at han ble kjørt over av toget og mistet armen og knuste hælen. Etter knallhard trening kom han seg gjennom Skarverennet, bare et halvt år etter ulykken. Nå pusher han grønne lån til eiendomsbransjen og håper vi aldri får oppleve noe lignende finanskrisen igjen.

Podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne er tilgjengelig på Apple podcast, Spotify, Acast og Google podcast. Du kan også høre podcasten ved å klikke på direktespilleren under her:

Her kan du høre Ellen de Vibes oppgjør med Arkitekturopprøret.

Nejra Macic er sjeføkonomen som måtte gjemme seg i bomberom som barn.

Først solgte de Zoopit til Schibsted og Norgesgruppen. Nå skal de endre måten nordmenn selger boligene sine.

Peter T. Malling drømte om å kjøre Jaguar da han var student i USA og brukte alle pengene sine på en bil som nesten alltid var på verksted.

– Det var jo ingen som likte OBOS i gamle dager, sier Daniel K. Siraj når han blir konfrontert med at OBOS var så mye bedre før.

Baard Schumann ble rundlurt av russisk mafia da han drev radiostasjon i Murmansk.

Christian Ringnes lo av mesteparten av kritikken mot skulpturparken, men det var en type kritikk som plaget han.

Powered by Labrador CMS