NY: Ole Halvor Svenkerud er den nye administrerende direktøren i Axer.
NY: Ole Halvor Svenkerud er den nye administrerende direktøren i Axer.

Ole Halvor Svenkerud er den nye sjefen i Axer Eiendom

Han tar over stillingen som administrerende direktør fra Øyvind Ryssdal, som går tilbake til rollen som finansdirektør.

Publisert Sist oppdatert

09.03.23

---------------------------------------- Pressemelding -------------------------------------

Axer Eiendom utvikler eiendommer i flere deler av landet, og har de seneste årene opplevd sterk vekst i både eiendommer under utvikling og antall medarbeidere. Nå har de ansatt Ole Halvor Svenkerud som administrerende direktør, ifølge ne pressemelding.

Svenkerud er utdannet innen økonomi og jus, og har over 20 års ledererfaring. Han har en variert bakgrunn som salgsdirektør og CEO i Microsoft og Hafslund, i tillegg til å ha bransjerelevant erfaring fra å ha ledet Solon og Fredensborg Fritid.

– Hans brede ledererfaring og varierte kompetanse vil uten tvil bidra til å ta Axer Eiendom videre mot våre mål. Vi har store ambisjoner om videre vekst, og er trygge på at Svenkerud er riktig leder for å ta selskapet videre, sier eier og styreleder Borger Borgenhaug.

Axer har ifølge meldingen en stor tomtebank med mange prosjekter under regulering og bygging. Svenkerud får det overordnede ansvaret for selskapets kontorer og prosjekter i både Bergensregionen, Stavanger, det sentrale Østlandsområdet og Gran Canaria.

– Muligheten til å tiltre som administrerende direktør var noe jeg ikke kunne takke nei til, selv om et jobbskifte i utgangspunktet ikke var en del av planen nå. Gode prosjekter kombinert med en dyktig organisasjon har gitt en imponerende utvikling og gode resultater. Dette, i tillegg til selskapets offensive planer, er noen av årsakene til at jeg valgte å takke ja til jobben, sier Svenkerud.

Powered by Labrador CMS