NYE: Espen Helle Gabrielsen og Sverre Hov Skjelle.
NYE: Espen Helle Gabrielsen og Sverre Hov Skjelle.

Axer Eiendom styrker staben

Espen Helle Gabrielsen er ansatt som økonomisjef, mens Sverre Hov Skjelle blir investeringsrådgiver.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsutvikleren jobber med flere større eiendomsprosjekter og styrker nå organisasjonen med to ansettelser.

Espen Helle Gabrielsen er ansatt som økonomisjef. Han er utdannet statsautorisert revisor og siviløkonom, og kommer fra stillingen som økonomiansvarlig i Fredensborg Fritid. Før det var han i Ragde Eiendom og Deloitte.

– Gabrielsen har bred og høyst relevant eiendomsbakgrunn som vil være verdifull for oss, sier konstituert administrerende direktør Øyvind Ryssdal i Axer Eiendom.

Investeringsrådgiver

Sverre Hov Skjelle er ansatt som investeringsrådgiver og skal i hovedsakelig jobbe med investeringsporteføljen i morselskapet Borgenhaug Gruppen i tillegg til prosjekter i Axer.

- Skjelle har erfaring fra både bolig, næring og konsulentbransjen, som vil bidra til både Borgenhaug Gruppens aktive eierskap og Axers eiendomsprosjekter, påpeker investeringsdirektør Mathias Lorentzen.

Skjelle kommer fra stillingen som senior controller i Conceptor Bolig og har før det ti års erfaring fra PWC inkludert management for hire hos Innovasjon Norge. Han er statsautorisert revisor og har en MSc Quantitative Finance and Risk management fra Newcastle University Business School.

Espen Helle Gabrielsen og Sverre Hov Skjelle tiltrer begge sin stilling i mars 2023.

Powered by Labrador CMS