TIL HAPTIC:
TIL HAPTIC:

Arkitektfirma styrker ledergruppen

Haptic Architects har hentet Simon Ewings og Scott Doig for å styrke ledergruppen.

Publisert

– Vi gleder oss stort over å ha fått Simon og Scott med på laget. Begge er sterke fagpersoner som samlet gir oss en unik kompetanse og gjennomføringsevne i Haptic. De vil være sentrale i vår ledergruppe og styrke vårt pågående arbeid med å utvikle Haptic i Norge, sier Aksel Warhuus, daglig leder for Haptic Achitects i Oslo.

Simon Ewings blir Associate Director Head of Architecture. Han kommer fra Snøhetta, hvor han har vært i 20 år som prosjektleder og direktør.

– Å flytte til Haptic etter nærmere 20 år med Snøhetta er et virkelig spennende skritt for meg. Jeg ser det som en mulighet å være en del av en dynamisk og ambisiøs gruppe designere som deler mitt fokus på kvalitet i alle ledd. Jeg gleder med til å være med på å forme veien videre, sier Ewings.

Scott Doig blir Associate Director Design Lead; Scott kommer tilbake til Haptic etter 3 år hos NSW og Reiulf Ramstad.

– Haptic har skapt en samarbeidende designkultur som gjør at vi kan takle komplekse og ambisiøse prosjekter i stor skala med sensitiv og original tenking. I år har vi vært engasjert i utformingen av høyprofilerte prosjekter over hele kloden, 2 nye flyplasser i Shenzhen og New Delhi og realiseringen av Londons nye stasjon for høyhastighetstog i Euston. Nå gleder vi oss til å realisere prosjekter også i Norge og Oslo, sier Scott.