ANSATT: August Aakenes Nysted, Hanna Killingstad, Henrik Syvertsen og Ragnhild Bøe begynner i UNION.
ANSATT: August Aakenes Nysted, Hanna Killingstad, Henrik Syvertsen og Ragnhild Bøe begynner i UNION.

UNION med flere ansettelser

UNION har ansatt til utleie-, og asset management-teamene, samt to traineer som skal innom alle avdelingene til selskapet.

Publisert

UNION har ansatt Henrik Syversen i UNION Norsk Næringsmegling. Næringsmegleren har en stor oppdragsmengde, og går inn som rådgiver til utleieteamet. Henrik Syversen er utdannet fra Handelshøyskolen BI med en bachelor i økonomi og administrasjon. Han har tidligere vært ansatt hos Arctic Securities, hvor han arbeidet både i Oslo og New York.

– Vi er glade for at Henrik valgte utleieteamet i UNION. Han får det overordnede ansvaret for verktøykassen vår, herunder databaser og plattformer. Omfattende data om markedet, riktig bruk av teknologi og de beste rådgiverne i bransjen skal gi oss et konkurransefortrinn, sier Frithjof Foss, Managing Director, UNNM.

August Aakenes Nysted tiltrådde stillingen som forvalter i UNION Eiendomskapital i begynnelsen av august. August har en BBA med fordypning i finans fra Creighton University i USA. Han har i tillegg en Master i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU. Han skrev masteroppgave om kostnader tilknyttet klimaambisiøs rehabilitering av bygg i samarbeid med Statsbygg. August har relevant arbeidserfaring fra IPI Group, CBRE og Statsbygg.

August skal ha overordnet ansvar på tvers av fag- og ansvarsfelt rundt forvalters oppgaver tilknyttet ESG, bærekraft og sertifisering. Vi ser frem til videreutvikling av rollen sammen August, sier Pål Bolstad, Head of asset management, UEK.

Samtidig har UNION nå ansatt to traineer etter at de lanserte sitt nye traineeprogram i fjor høst. Etter intensive intervjurunder var det Hanna Killingstad og Ragnhild Bøe som trakk det lengste strået.

Hanna har mastergrad i finans fra Copenhagen Business School. Ved siden av studiene har hun arbeidet for Maersk. Ragnhild har mastergrad i finans og regnskap fra Copenhagen Business School. Ragnhild har erfaring fra Danske Bank og SEB ved siden av studiene.

I løpet av de neste tolv månedene skal Hanna og Ragnhild innom alle avdelingene i UNION, slik at de får en bred kunnskapsbase.

– Traineeprogrammet er en del av UNIONs langsiktige satsning på kompetanse. Vi skal tiltrekke, utvikle og beholde de beste talentene for å opprettholde vår sterke faglige- og kommersielle posisjon. Vi er glade for å få Hanna og Ragnhild på laget og gleder oss til å integrere dem i UNION, sier CEO Øystein A. Landvik.