TIL TOPPS: Så langt er 138 av 149 leiligheter solgt i Bruket Brygge.
TIL TOPPS: Så langt er 138 av 149 leiligheter solgt i Bruket Brygge.

Årets leilighetsprosjekt 2021

Bruket Brygget har blitt kåret til Årets Leilighetsprosjekt 2021.

Publisert Sist oppdatert

Bakke Leiligheter og Scandinavian Property Groups prosjekt Bruket Brygge ligger på tomta etter gamle Gressvik Bruk, på vestsiden av elva for Fredrikstad sentrum. Det består av ni boligbygg med totalt 150 leiligheter mellom 34,5 og 132 kvadratmeter.

De ble priset fra 2,29 millioner kroner.

Så langt er 138 av dem solgt. Det er Boligprodusentenes Forening som nylig kåret Bruket Brygge til Årets Leilighetsprosjekt 2021.

- Meinich Arkitekter har gitt husene et moderne uttrykk tuftet på stedets identitet og historie. SO-La Landskapsarkitekter har tilført prosjektet flotte utomhuskvaliteter til glede både for beboere og besøkende. Asker Entreprenør, som har bygget prosjektet, har vært like opptatt som oss av at dette skal bli et flott og godt sted og bo, heter det i en pressemelding.

- Bruket Brygge har ikke bare blitt et godt sted å bo for våre boligkjøpere, men prosjektet blir også verdsatt ved at naboer søker til bryggepromenaden for rekreasjon og fellesarealene utendørs for lek. Vi er veldig fornøyde med at prosjektet også har tilført noe tilbake til lokalmiljøet på Gressvik, sier daglig leder Merethe Danielsen i Bakke Leiligheter.

Boligpartner vant Årets Hytteprosjekt, mens Nordbolig Innlandet vant Årets Småhusprosjekt.

Powered by Labrador CMS