TRIVSEL PÅ KONTORET: Arne Hjeltnes ser nærmere på fire kontorbygg i Oslo på Heim TV. Her sammen med Markus Storm Dalseg fra 4Service.
TRIVSEL PÅ KONTORET: Arne Hjeltnes ser nærmere på fire kontorbygg i Oslo på Heim TV. Her sammen med Markus Storm Dalseg fra 4Service.

Arbeidsplassen blir stadig viktigere

Med stadig flere på hjemmekontor, ser en ny tv-serie med Arne Hjeltnes nærmere på hvordan fire næringsbygg i hovedstaden jobber med å skape gode grunner til å møtes på kontoret.

Publisert

Ifølge SSB har 209.000 ansatte i norsk næringsliv avtale om hjemmekontor. Det har ført til at en rekke eiere av kontorbygg har lagt ekstra ressurser i trivselstiltak i byggene. Kantine, sykkel- og treningsrom, garderober og sosiale soner med god kaffe er blant tiltakene som skal gjøre kontoret til et attraktivt sted å møte opp.

Nå starter den ferske tv-kanalen Heim TV opp en ny serie som tar for seg fire kontorbygg og hvordan det jobbes med å skape trivsel på kontoret. I samarbeid med 4Service blir Rom for Suksess Heim TVs første lokalproduserte produksjon.

– Hjemmekontoret har blitt næringsbyggets store utfordrer under og etter Covid-pandemien. Målet med serien er å utforske hvorvidt det fortsatt finnes gode grunner til å møte opp fysisk på jobb. Hvilken arkitektur, hva slags interiør, teknologi og menneskelige tjenestetilbud skaper gode rammer for en arbeidsdag? Rom For Suksess er en påminnelse om verdien av å møte opp fysisk på kontoret og undersøker fire nye, store og morderne næringsbygg i hovedstaden, sier Tora Rommetveit, kanalsjef og CEO i Heim TV.

4Service leverer personalrestauranttjenester til de fire næringsbyggene og vil sammen med programleder Arne Hjeltnes vise hva byggene tilbyr.

– De tradisjonelle kantinene er blitt personalrestauranter, hvor det jobbes målrettet med kvaliteten. Det er viktig med gode bånd til gårdeierne for å kunne levere. Vi lever i et samfunn der folk jobber mye, og det blir mer en livsstil. Ansatte trener gjerne i arbeidstidenm og maten, trening, tilleggstjenester blir en viktig del av hverdagen, sier Markus Storm Dalseg i 4Service.

Powered by Labrador CMS