Aktuelt:

ÅPEN FOR SBB: Styreleder Siri Hatlen i Entra vil åpne bøkene for SBB.

Åpner bøkene mens Balder passerer 15 prosent i Entra

Entra vil gi SBB informasjon slik at selskapet kan få forberedt vilkårene i et mulig nytt bud. Samtidig har Balder passert en eierandel på 15 prosent i Entra.

Publisert

Det strammer seg til i kampen om Entra. Mens Entra-styret har gitt uttrykk for at Castellums bud på selskapet er for lavt, har SBB først trukket sitt konkurrerende bud og senere kommet på banen igjen med ønske om å få tilgang på en skikkelig due dilligence for å kunne forberede et nytt og forbedret bud. Samtidig har den tredje svenske interessenten Balder fortsatt å kjøpe aksjer i markedet. Balder meldte før børsen stengte torsdag at selskapet har passert en eierandel på 15 prosent i Entra.

I en børsmelding skriver Entra-styret at de vil gi SBB tilgang til ytterligere due diligence-informasjon, under forutsetning om konfidensialitet og overholdelse av relevant lovgivning. Det vil kunne gi SBB grunnlag for å forbedre vilkårene i et potensielt nytt tilbud. Samtidig understreker styret at alle interesserte parter har fått og vil få tilgang til lik informasjon om Entra.

Styret bemerke også at det etter deres forståelse ikke eksisterer noe tilbud under gjeldende lovgivning etter at SBB trakk sitt bud som annonsert 9. desember 2020.

Powered by Labrador CMS