Karriere:

GÅR TIL BO COLIVING: F.v. Hans Stenseng og Jonas Sjuve.

Ansetter eiendomssjef og driftsdirektør

Eiendomsselskapet Bo Coliving henter inn Hans Stenseng som driftsdirektør og Jonas Sjuve som eiendomssjef.

Publisert Sist oppdatert

Ved inngangen til 2023 har Bo Coliving drøye 50 eiendommer i 13 norske byer. Selskapet nærmer seg utleie av 2.000 rom og har en langsiktig plan om 10.000 rom innen 2026. Nå ansetter selskapet to nye nøkkelmedarbeidere.

– Vi er glade for å få med Hans og Jonas på laget. De er begge meget erfarne og dyktige medarbeidere på hvert sitt område, som vil gjøre det mulig for selskapet å nå sine ambisjoner om videre vekst, sier Johan Rasting, administrerende direktør i Bo Coliving.

Hans Stenseng starter som driftsdirektør (COO) og kommer fra stillingen som utleie- og eiendomsansvarlig i Recreate ASA. Før det jobbet han nesten fem år i ISS Facility Services. Stenseng vil få overordnet ansvar for den løpende driften av eiendomsporteføljen til selskapet, inkludert ledelsen av selskapets fem regionale driftssjefer.

– Sammen med resten av teamet skal jeg bidra til fornøyde leietakere i alle byene våre og et høyest mulig belegg. Selskapet har fått til mye på kort tid, og jeg ser frem til å bidra til den videre veksten som ligger foran oss, sier Stenseng.

Jonas Sjuve starter som eiendomssjef og vil ha overordnet ansvar for eiendommene til selskapet, inkludert forvaltning og vedlikehold, dialog med offentlige myndigheter og teknisk evaluering av nye eiendomskjøp. Sjuve kommer fra stillingen som prosjektleder for eiendom og samferdsel i Holmestrand kommune og har tidligere også jobbet i eiendomsdivisjonen til ISS Facility Services.

– Jeg ser frem til å bruke min tekniske kompetanse og jobbe med selskapets samarbeidspartnere for videre utvikling av selskapets eiendomsportefølje. Nå er definitivt en spennende tid å bli en del av selskapet på, sier Sjuve.

Bo Coliving utvikler og drifter boligeiendom optimalisert for coliving og spesielt tilpasset studenter. Selskapet ble stiftet i 2020 og har på kort tid blitt landets største tilbyder av studentboliger i det private markedet.

Powered by Labrador CMS