SKAL LEDE UTLEIEAVDELINGEN I COLLIERS: Robert Andersen.
SKAL LEDE UTLEIEAVDELINGEN I COLLIERS: Robert Andersen.

Ny utleiesjef i Colliers

Ny mann på laget med lang og variert erfaring innen eiendom.

Publisert

Robert Andersen kommer fra stillingen som eiendomsrådgiver i Realist og er nylig ansatt som leder for Colliers Internationals utleieavdeling innen kontor, retail- og logistikkeiendom.

Andersen som har åtte års erfaring fra Fredensborg Eiendomsselskap hvorav fire år som markedssjef, han har jobbet i tidligere NE, og nå sist som rådgiver i Realist Næringsmegling.

LES OGSÅ: CBRE med ny ansettelse

– Vi i Colliers International AS er meget fornøyd med å ha ansatt Robert Andersen som ny leder i vår utleie avdeling. Robert har variert og spennende erfaring fra bransjen og vi er trygg på at han vil bringe nyttig erfaring inn i resten av vårt kompetente utleieteam, sier Thor Bjørdal CEO i Colliers International AS.

– Camilla Bang Hoff, som valgte å slutte til fordel for Mustad Eiendom, har den siste tiden bygd opp en god oppdragsportefølje for vår utleieavdeling. Vi har i ansettelsesprosessen for å finne en erstatter vært opptatt av å finne en leder for utleieavdelingen som kunne ta dette viktige arbeidet videre, og med ambisjon om å bringe denne avdelingen til et enda høyere nivå, fortsetter Bjørdal.

LES OGSÅ: Scandinavian Development ansetter

– Colliers er et stort og spennende internasjonalt selskap med mange dyktige medarbeidere. Jeg gleder meg til å være en del av dette, og ikke minst det å få muligheten til å bygge opp og videreutvikle Colliers sin utleieavdeling til å ta enda større plass i det norske markedet. Vi er klare for flere spennende oppdrag, og jobber som alltid hardt for alle våre oppdragsgivere, sier Robert Andersen.

Powered by Labrador CMS