LEDER: Geir Heimdal skal lede den nystartede avdelingen.
LEDER: Geir Heimdal skal lede den nystartede avdelingen.

Notar har store ambisjoner for Innlandet

Eiendomsmeglerkjeden åpnet nettopp sitt første kontor i denne regionen.

Publisert

RE/Max Heimdahl & Partnere ble til Notar Innlandet fra 1. juli. Satsingen består av to meglerkontorer, ledet av Geir Heimdahl som har over 35 års fartstid fra bransjen.

– Vi snakket med flere andre kjeder, men merket fort at det var fullklaff med Notar. Nå går vi inn i en velsmurt kjede som deler de samme verdiene som oss, sier Heimdahl i en pressemelding.

I sin tid var det han som startet Heimdahl og Partnere, som senere gikk under RE/MAX-fanen. Notar Innlandet får sju ansatte fordelt på hovedkontoret i Gjøvik og en avdeling i Hov. Navnevalget markerer også et større nedslagsfelt skal vi tro meldingen.

– Det er en grunn til at vi sammen gikk for navnet Notar Innlandet. Selv om Gjøvik og omegn er vårt viktigste nedslagsfelt, har vi store ambisjoner for resten av fylket – særlig på fritidsboligmarkedet. De første befaringene er gjennomført og de første oppdragene er signert, påpeker Heimdahl.

Innlandet er det andre regionkontoret Notar åpner i 2023, etter Romerike i januar. Eiendomsmeglerkjeden teller nå totalt 16 meglerkontorer i 13 byer.

– Innlandet er en region vi har fulgt tett over en lenger periode. Det ble derfor et enkelt valg når muligheten med Geir og resten av teamet oppsto, sier administrerende direktør Erik Pettersen i Notar.

Powered by Labrador CMS