STORT POTENSIAL: JM har kjøpt enda en tomt på Vollebekk og nå er potensialet på 260–290 leiligheter på de to eiendommene.
STORT POTENSIAL: JM har kjøpt enda en tomt på Vollebekk og nå er potensialet på 260–290 leiligheter på de to eiendommene.

Kjøper tomt i Oslo for 155 millioner

JM kjøper utviklingstomten Vollebekkveien 2A nordøst i Oslo fra Stiansen Eiendom AS.

Publisert

Kjøpesummen er på cirka 155 millioner kroner med overtagelse og betaling i november 2016. Det kan bygges 175 boliger på eiendommen.

Handelen vil bli balanseført i fjerde kvartal 2016 innen forretningsområdet JM Utland.

Les også: – Groruddalen har det største utviklingspotensialet

Et område i utviklingEiendommen grenser til Vollebekkveien 2B, som JM kjøpte i 2015. På de to eiendommene kan det bygges 260–290 leiligheter. Begge eiendommene inngår i Oslo kommunes planprogram for Vollebekk og omfatter oppføring av boliger.

Reguleringsarbeidet er startet opp, og JM planlegger byggestart i 2. halvår av 2018.

Les også: OBOS og Aspelin Ramm samarbeider om boligprosjekt på Vollebekk

Les også: Fem kjemper om Ulven

– Vollebekk er av kommunen definert som et knutepunkt der utvikling av nye boliger bidrar positivt til boligsituasjonen i Oslo. Denne etableringen inngår i JMs langsiktige vekststrategi, sier Martin Asp, administrerende direktør i JM Norge.

Vollebekkområdet er under utvikling, og JMs eiendommer ligger like ved Vollebekk T-banestasjon. Det tar 13 minutter inn til Jernbanetorget T-banestasjon med T-banen. Nord for eiendommen bygger også Oslo kommune en ny skole som skal stå ferdig i 2017.

 

Powered by Labrador CMS