Erlend Lia og Sindre Juel-Berg begynner i Vestaksen Eiendom.

Eiendomsselskap henter fra Skanska

Vestaksen Eiendom har hentet inn Sindre Juel-Berg som ny CFO. Samtidig blir Erland Lia prosjektleder for ettermarked og service.

Publisert Sist oppdatert

Vestaksen Eiendom rigger seg for vekst i årene fremover, og har ansatt Sindre Juel-Berg som ny CFO og Erland Lia som prosjektleder for ettermarked.

– Vi er i sterk vekst og har i dag realiserbare arealer til 2000 nye boliger og en rekke store næringsprosjekter på gang. Målet er å vokse ytterligere, og dette gjør at vi også må styrke staben med flere dyktige medarbeidere. Det passer bra at vi nå får en ny CFO siden vi også skal innføre et helt nytt og mer effektivt økonomisystem. Vi er også veldig fornøyd med å få en ny prosjektleder innen ettermarked og service da dette er et område der entreprenørene nok trenger litt ekstra hjelp, sier administrerende direktør Morten Hotvedt.

Sindre Juel-Berg kommer fra stillingen som økonomiansvarlig i Skanska Commercial Development, mens Erland Lie har hatt en tilsvarende stilling i Skanska Norge.

– Det var flere grunner til at jeg valgte å gå til Vestaksen Eiendom. For det første er det et forholdsvis ungt selskap som er skikkelig nytenkende. I tillegg har Vestaksen mange spennende næringsprosjekter på gang. Det hjelper også at selskapet holder til i hjemkommunen min, sier Juel Berg.

Før han var i Skanska Commercial Development var han fire års i KPMG. Han er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor.–

Det blir veldig spennende å kunne jobbe i et forholdsvis lite og veldig kreativt selskap som Vestaksen, der det er gode muligheter for å kunne påvirke og få til noe, sier selskapets nye prosjektleder for ettermarked og service, Erland Lia.

Han er opprinnelig rørlegger, var ansatt i Solid Entreprenør før han jobbet i Skanska Norge.

Vestaksen Eiendom satser på bolig- og næringsprosjekter i Drammen, Eiker, Kongsberg og Bærum. Selskapet, som blant annet står bak Stadionkvartalet i Mjøndalen, Bragernes kvartal i Drammen, Aksen Næringspark i Hokksund og Storcash i Kobbervikdalen, omsetter for 200 millioner kroner i året. Vestaksen Eiendom eies av Terje Stykket, Rune Isachsen og Helge Mork.

Powered by Labrador CMS