BEST PÅ BUSINESS: Grand Hotel Oslo by Scandic gikk seirende ut av en fersk hotellkåring. (Foto: Scandic)
BEST PÅ BUSINESS: Grand Hotel Oslo by Scandic gikk seirende ut av en fersk hotellkåring. (Foto: Scandic)

Disse hotellene vant hotellbransjens Oscar

World Travel Awards kårer verdens beste hoteller, også norske. Hvem var nominert og hvem gikk av med seieren?

Publisert Sist oppdatert

World Travel Awards kårer hvert år verdens ledende hoteller innen en rekke ulike kategorier. Kåringen henger høyt og blir sett på som hotellbransjens Oscar. I Norge har kåringen tatt for seg hoteller i kategoriene Boutique hotell, Business hotell, Hotel Suite, Resort og ledende hotell.

I kategorien Business Hotell var det Grand Hotel Oslo by Scandic som gikk seirende ut. Comfort Hotel Grand Central og First Hotel Millennium var også blant de nominerte.– Dette er en stor ære for oss, sier hotelldirektør Fredrikke Næss og legger til at det alltid er ekstra inspirerende med internasjonal anerkjennelse som bekrefter vår posisjon og bedriftens opplevelse når de velger oss.

I kategorien Boutique Hotell var det The Thief som gikk av med seieren. Nominerte var Herangtunet Boutique Hotel og Storfjord Hotel. Hotellet vant også for beste suite, i konkurranse med Grand Penthouse Terrace Suite på Grand Hotel Oslo og Royal Suite på Hotel Continental. Sistnevnte gikk seirende ut som landets ledende hotell, noe de også gjorde de to foregående årene, samt sju ganger tidligere.Nominerte til landets ledende hotell var Grand Hotel Oslo, Hotel Bristol, Hotel Union Øye og Scandic Holmenkollen Park.

Når det gjelder de beste resort-hotellene, så var det Norefjell Ski & Spa som trakk det lengste strået, noe det har gjort siden 2015. Andre nominerte var Radisson Blu Resort Trysil og Vestlia Resort.

Powered by Labrador CMS