FLYTTER FRA CC: Blomqvist Nettauksjon blir fra og med høsten 2017 å finne på Fornebu.
FLYTTER FRA CC: Blomqvist Nettauksjon blir fra og med høsten 2017 å finne på Fornebu.

Blomqvist Nettauksjon flytter inn i Portalbygget

Etter 15 år på Lysaker har Blomqvist Nettauksjon bestemt seg for å flytte til Fornebu. I forrige uke signerte de leiekontrakt med Technopolis, og fra høsten 2017 skal nesten 3000 kvadratmeter av Portalbygget fylles med kunst og antikviteter.

Publisert Sist oppdatert

– Fordi virksomheten vi driver både krever gode arbeidsplasser, god logistikk og lager på samme plan er det utfordrende å finne lokaler som passer. I dag holder vi til i lokaler på 1200 kvadratmeter på Lille CC-Vest. Dette er en beliggenhet vi har vært veldig fornøyd med, men vi har vokst ut av lokalene, sier daglig leder av Blomqvist Nettauksjon, Agnes Beathe Steen Fosse.

Les også: Leier og utvider på Bryn-Helsfyr

Les også: Leieavtale i boks for NPRO

Les også: Fabritius fikk leiekontrakt på 60.000 m2

Ti år lang leiekontraktArealet de leier er på vel 2800 kvadratmeter og kontrakten er på ti år, med mulighet til forlengelse.

– Så vi flytter for å bli, sier Steen Fosse, som legger til at de har fått hjelp av CBRE i prosessen med å finne nye lokaler.

Hos Technopolis er de naturlig nok glade for at Blomqvist flytter inn.

– De vil være en meget velkomment tilskudd til de andre spennende virksomhetene som har sitt tilholdssted her hos oss på Fornebu. Blomqvist Nettauksjon er en fremtidsrettet virksomhet, og vi gleder oss til bidra til deres vekst i årene som kommer, sier Ole Magne Silnes, eiendomssjef for Technopolis.

Les også: Fornebu-deal til 230 millioner

Les også: Ny IT Fornebu-sjef

Gammelt, men moderneSelv om selskapet selger kunst og antikviteter av eldre årgang, er Blomqvist et moderne for fremtidsrettet selskap.

– Gjennom vår virksomhet ønsker vi å bidra til å ta vare på kulturarven og til et bærekraft samfunn. Nett og mobil gir oss mulighet til å nå ut til mange og til å tilby spennende kjøpsopplevelser. Derfor har vi stor tro på fremtiden, sier eier av Blomqvist Nettauksjon, Elisabeth Vik Forsberg.

Les også: Leieavtale på 11.000 m2 på Skillebekk

Les også: Søker inntil 15.000 m2

Les også: PwC flytter fra Bjørvika til Bjørvika

Powered by Labrador CMS