TIL VINTERPARKEN: Erik Hammer.
TIL VINTERPARKEN: Erik Hammer.

Administrerende direktør ansatt i Vinterparken Holding

Erik Hammer (44) er ansatt som administrerende direktør i Vinterparken Holding AS.

Publisert Sist oppdatert

Han skal lede den videre utviklingen og gjennomføring av verdens største innendørs skiarena – en komplett aktivitetspark, vintersportsdestinasjon og knutepunkt i Oslo- området ved Lørenskog stasjon.

Erik Hammer har lang erfaring innen stedsutvikling og eiendomsinvestering, og kommer fra stillingen som prosjekt- og utviklingsdirektør i Orkla Eiendom AS. Han er utdannet sivilingeniør og har økonomisk tilleggsutdannelse fra NHH.

Les også: Nye medarbeidere i Promenaden

Hammer har tidligere erfaring med bygg og eiendom delvis som ansatt og partner fra flere selskaper som Veidekke Eiendom AS, Eienor AS og Hampro AS.

– Vi har utviklet første fase av et stort og unikt prosjekt som nå nærmer seg byggestart, sier Olav H Selvaag i Selvaag Gruppen som har vært initiativtager til satsingen.

Selvaag har stått bak som sentral i gjennomføringen av en rekke store byutviklingsprosjekter, blant annet Tjuvholmen i Oslo.

– Dette er en utvikling som vil pågå over mange år, og vi har søkt etter den riktige personen til å lede teamet som skal være med å skape en stor attraksjon og en helt ny bydel.

Les også: R8 Group ansetter

Les også: Realkapital henter fra Skanska Commercial

På nyåret gikk solide partnere inn i prosjektselskapet som likeverdige partnere med Selvaag Gruppen. Canica AS eier 42 % og Baumann Invest 8 %, og samlet representerer eierne en høy kompetanse, langsiktig tenkning og finansiell kraft til å gjennomføre en så stor satsing.

– Vi har dedikerte og faglig tunge nøkkelmedarbeidere på plass i prosjektet. Vi vet at suksess i så store og komplekse satsinger er avhengig av en god leder, sier Steinar Mejlænder-Larsen, som vil fortsette å følge prosjektet som styreleder í selskapet når Erik Hammer er på plass.

Som en del av Vinterparken Holding er det også etablert et driftsselskap, Skihallen AS, som ledes av Bård Windingstad. Eierne står derved bak en helhet som skal sikre dette blir en publikumsattraksjon med høye besøkstall.

Powered by Labrador CMS