Aktuelt

Satser mer på rådgivning

Veridian etablerer et nytt selskap innenfor corporate finance og et eget avdelingskontor i Fredrikstad.

SATSER: Johan Berg-Svendsen har store ambisjoner for Veridian.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det var høsten 2018 at rådgivningsselskapet BER ble delt i to. Johan Berg Svendsen tok med seg teamet innen analyse og verdivurdering og etablerte et nytt selskap innen strategisk rådgivning av eiendom. Det nye selskapet fikk navnet BER Verdivurdering og har senere byttet navn til Veridian.

Nå ekspanderer selskapet med etableringen av et nytt selskap innenfor corporate finance. I tillegg etablerer Veridian et eget avdelingskontor i Fredrikstad.

Utviklingen av selskapet har skjedd i samarbeid med Jørgen Bøhn som har over 20 års erfaring fra rådgivning innen corporate finance og som gikk ut fra selskapet Eiger Corporate AS i 2019.

I Fredrikstad er Veridian Østfold AS etablert sammen med Grete Lier Jamissen, tidligere Gruppeleder for Takst og verdianalyse i Multiconsult AS. Selskapet har også vokst gjennom flere andre nyansettelser det siste året, slik at det i dag er totalt 11 ansatte tilknyttet Veridian-systemet. Videre har det blitt opprettet en partnerskapsstruktur med deleierskap for viktige nøkkelpersoner.

– Ved å samle vår kompetanse har vi etablert et tverrfaglig miljø som er unikt i det norske markedet, sier Johan Berg-Svendsen.

Han forteller at målsetningen med selskapet er å bli en ledende rådgiver innen fagområdene, med ca. 20-25 ansatte totalt.

– Videre planlegger vi å vokse geografisk, enten ved å etablere nye avdelinger eller andre inngåelse av strategiske samarbeid. Vi har allerede gode samarbeidspartnere i Vestfold, Hallingdal og Innlandet og bistår kolleger rundt om i Norge ved behov. Vi ser et stort behov for vår kompetanse, både sentralt og rundt om i distriktene, enten det er med verdivurdering/utvikling av næringseiendom eller med rådgivningstjenester inn mot mellomstore selskaper, fortsetter Berg-Svendsen.

Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
Malling med digital storsatsing
Tech
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling
Har registrert feil i eiendomsskatten i Oslo
Bolig
UtviklingsABC – Del 3 – Innledende om kjøp av utviklingseiendom
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Advarer mot byggebrems i nord
Utvikling
– Vi kommer ikke langt med 150 millioner (+)
Utvikling
Her blir det 12.000 kvadratmeter lager
Utvikling
Kostbar feide mellom samarbeidspartnere (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.