Aktuelt

Finalister til eiendomspris

Under Eiendomsdagene på Norefjell skal «Årets navn» kåres for tredje år på rad. Her er finalistene.

KANDIDATENE: Prisen deles ut under Eiendomsdagene på Norefjell.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er blitt en årlig tradisjon at prisen for «Årets navn» i eiendom deles ut under middagen på Eiendomsdagene på Norefjell. I 2017 var det Carl Erik Krefting som stakk av med prisen, mens i fjor ble Ung i Næringseiendom kåret til Årets navn.

En jury, bestående av Olav T. Løvstad fra DNB, Lars Even Moe fra UNION, Henrik Taubøll fra WeWork og Øyvind Johan Dahl fra Newsec, har plukket ut kandidatene Olav og Frederik Selvaag, Sonja Horn, Emil Eriksrød og Christian Wierød som kandidater til «Årets navn».

Selvaag-brødrene nomineres for deres innsats, engasjement og initiativ rundt Snø, et spennende og krevende prosjekt, og byutviklingen på Lørenskog. Der kommer det inn flere store og anerkjente leietakere, og de skal etablere Norges største idrett-hub innen ski, langrenn, hockey, osv.

Sonja Horn nomineres til «Årets navn» etter å ha tatt over sjefsstolen i det børsnoterte eiendomsselskapet. Med Sonja Horn i spissen er Entra i front som en fremoverlent eiendomsaktør med stort fokus på bærekraft og fremtidsrettede tjeneste for dagens og morgendagens leietakere. De investerer og utvikler spennende og fremtidsrettede prosjekter (blant andre Tulinkvartalet), hvor miljø og gjenbruk er satt øverst på listen. I tillegg deler de gjerne sin erfaring og kompetanse for å inspirere bransjen og utveksle tanker.

Emil Eriksrød, gründer i R8 Property. Han har skapt en fremoverlent aktør som våger stadig å satse på nye investeringsområde og fremtidsrettede prosjekter. PowerHouse Telemark har fått oppmerksomhet verden rundt, blant annet har CNN kåret bygget til ett av verdens mest spennende bygg. I tillegg har R8 Property kjøpt halvparten av aksjene i selskapet som står bak Evolve og gått sterkt inne i coworking, og de har ansatt folk som jobber med proptech.

Christian Wierød er gründer i Unite Living, som bygger en digital infrastruktur for uteleimarkedet og tilbyr alt som trengs i et utleieforhold for profesjonelle utleiere.

UTLEIERS ABC – Del 30 – Bilag
Juss
Nok et selskap vakler etter eiendomskollaps (+)
Analyse
Npro ansetter prosjektdirektør
Karriere
Sitter igjen med millionregning etter eiendomskonkurs (+)
Analyse
Har milliardene – jakter partnere
Transaksjoner
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Syndikatene kjøper mest og nå kommer livselskapene
Transaksjoner
Blant de dyreste leilighetene i Bærum (+)
Bolig
Realkapital Investor går for nybygg i Ski (+)
Utvikling
Stor interesse for å bo i kontorbygg (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.