Nyheter

Ny daglig leder i Bakke Leiligheter

Merethe Danielsen er utnevnt til ny daglig leder i Bakke Leiligheter. Det siste året har hun vært prosjektsjef i Bakkegruppen.

NY SJEF: Merethe Danielsen er ny daglig leder i Bakke Leiligheter.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Merethe Danielsen har lang og bred ledererfaring og fagkompetanse innen eiendomsutvikling og entreprenørvirksomhet. Hennes ledererfaring spenner fra stedlig til spredt ledelse med ansvar for inntil 250 medarbeidere, ifølge en pressemelding.

Danielsen kom til Bakke fra Usbl der hun jobbet med tomteinvesteringer som akkvisisjonssjef. Hun har også vært direktør for Entreprenør i Firesafe samt regionsjef og prosjektleder i NCC Bolig AS. Hun er utdannet i blant annet SSE IFL Executive Education – NCC Strategic Leadership Program ved Stockholm School of Economics.

LES OGSÅ: Fyller lia med hundrevis av boliger

Didrik Røhmer gikk for ett år siden over i tilsvarende stilling i Bakke AS som utgjør småhusvirksomheten i Bakkegruppen.

– Jeg er glad for at Merethe takket ja til jobben som daglig leder. Sammen med Røhmer utgjør hun en meget sterk ledelse for våre operative virksomheter som er i sterk vekst, sier konsernsjef Morthen Bakke.

LES OGSÅ: Begynner å ligne på suksess

Bakkegruppen, som er ett av Norges største boligbyggeselskaper, ble etablert i 2003 på Aurskog og har siden vokst til over 100 ansatte og et årlig salg på over én milliard kroner.

Ser svært alvorlig på saken (+)
Analyse
Vil utvide kjøpesenter med boliger
Utvikling
Skal drive restaurantene i Munchmuseet (+)
Aktuelt
Boligøya er verdt to milliarder kroner (+)
Bolig
Utleiers ABC – Del 31 – Sted, dato og signatur
Juss
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Sammen for å løfte sentrum (+)
Utvikling
Blir partner i DARK
Karriere
Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Investor må bla opp etter uklar avtale (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.