Karriere

Nestor innen eiendomsjuss melder overgang til Ræder

Odd R. Tvedt, en av nestorene innenfor eiendom og entreprise, begynner som partner i Advokatfirmaet Ræder.

GÅR TIL RÆDER: Odd R. Tvedt.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Han kommer fra stillingen som seniorpartner i Kluge, hvor han har vært i 29 år.

Tvedt starter i Ræder 1.september og vil bistå Ræders oppdragsgivere og klienter med sin ekspertise innen eiendomsutvikling, entreprise, ekspropriasjon og tvisteløsning.

– Det er en glede å ønske Odd velkommen til Ræder. Hans brede erfaring fra utbyggingssaker, entrepriser og eiendomsskattespørsmål er ettertraktet blant bransjeaktørene. Vi ser frem til å få han som en av partnerne i vår eiendomsavdeling, sier Eva Hagen, som leder avdelingen.

LES OGSÅ: Inn som ny partner i Bull & Co

Før Odd R. Tvedt startet i Kluge var han blant annet partner i advokatfirmaet Sunde & Co, konsernadvokat i Veidekke og advokat hos kommuneadvokaten i Oslo

– Jeg ser frem til å begynne i Ræder. De har over tid bygget opp en solid kompetanse på eiendom og entreprise. Jeg tror likevel jeg kan tilføre selskapet og deres klienter nye perspektiver. Jeg gleder meg også til å samarbeide med Ræders klienter, og bistå disse med min erfaring som rådgiver for offentlige etater og selskaperprivate utviklere og utbyggere, samt rådgivermiljøer, sier Tvedt.

Tvedt har også vært sensor ved det juridiske fakultet i Oslo i mange år, blant annet av masteroppgaver innenfor bygge- og entrepriserett, og holdt foredrag for og undervist en rekke klienter innenfor bygge- og entrepriserett. Tvedt har møterett for Høyesterett. Han har prosedert flere betydelige rettssaker blant annet innenfor fagområdet, og har lang erfaring med tvisteløsning i og utenfor domstolene.

– Eiendom og eiendomsutvikling, entreprise, plan- og bygningsrett, samt skatt og avgifter for næringen, er komplekse fagområder som krever bred kunnskap og erfaring for at kundene skal oppnå gode resultater og for å unngå tvister Hans kombinasjon av erfaring fra juridisk rådgivning og tvisteløsning for et bredt spekter av virksomheter og innenfor et mangfold av problemstillinger, gjør at vi ser frem til å få Odd som en del av teamet i Bjørvika, sier Hagen.

LES OGSÅ: Ny partner på skatt i Ræder

Partnerskapet til Advokatfirma Ræder teller nå 23 partnere og selskapet har totalt 75 medarbeidere. Selskapet gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder. Selskapets kunder er i hovedsak bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter, både nasjonalt og internasjonal.

Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Klare for milliardinvesteringer i eiendom
Aktuelt
Satser på store leiligheter utenfor sentrum (+)
Bolig
Investor fra Oslo må bla opp etter uklar avtale i Stavanger (+)
Analyse
Blir hedret i nasjonalt verdiprosjekt
Tech
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Prøver igjen på Hasle (+)
Bolig
Overtakelse av nybygget hytte eller bolig
Juss
Kan vinne byggebransjens Oscar
Tech
Dynges ned av straffebøter (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.