NY Sonja Horn blir ny toppsjef i Entra fra 1. juli.

Sonja Horn ny Entra-sjef

Styret i Entra ASA ansetter Sonja Horn som ny administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert

Horn er i dag direktør for eiendomsforvaltning i Entra og erstatter Arve Regland som slutter 30. juni for å bli CFO i Fredensborg AS.

– Styret har vurdert både interne og eksterne kandidater og vi er svært godt fornøyd med at Sonja Horn har takket ja til stillingen. Hun har hatt sentrale posisjoner som del av ledelsen av Entra siden 2013 og kjenner både selskapet og eiendomsbransjen godt. Hun vil videreføre det gode arbeidet som er gjort under Arve Regland og bidra til å utvikle Entra videre som et ledende eiendomsselskap, sier styreleder Siri Hatlen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Bystyret sa nei til Skanska

– Entra er et unikt selskap med solid kompetanse i hele verdikjeden. Jeg er glad for den tilliten styret har vist meg og ser frem til å bidra til å utvikle selskapet videre sammen med gode kollegaer, sier Sonja Horn.

Hun har bred erfaring innen eiendom, bank og finans fra selskaper som Danske Bank, Union Gruppen og Cirkle K. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Jeg vil på vegne av styret takke Arve Regland for den flotte jobben han har gjort for Entra, først som CFO fra 2014 og deretter som administrerende direktør fra 2015. Han hadde en sentral rolle under børsnoteringen av Entra i 2014, og selskapet har under hans ledelse hatt en meget god utvikling, sier Siri Hatlen.

Horn tiltrer stillingen 1. juli 2019.

Powered by Labrador CMS