NY MANN: Mads Valen-Sendstad er hentet inn som avdelingsdirektør i Boligbyggs nye avdeling.

Ny mann i Boligbygg

Hopper fra det private til Oslo kommune.

Publisert Sist oppdatert

Boligbygg Oslo oppretter nå en egen avdeling med ansvar for en helhetlig utvikling av eiendomsporteføljen foretaket forvalter på vegne av Oslo kommune. Mads Valen-Sendstad er hentet inn som avdelingsdirektør.

LES OGSÅ: Kommunen selger 82 mål eiendom

Valen-Sendstad har lang fartstid i eiendomsbransjen og kommer fra WSP Norge hvor han har hatt flere oppgaver tilknyttet markedsarbeid og management for hire. Han er utdannet jurist og har tidligere jobbet i Telenor Eiendom, Aberdeen, Avantor, NEAS og OBOS, ifølge en pressemelding.

– Boligbygg er inne i en spennende utvikling, og muligheten til å få være en sentral medspiller hos en profesjonell eiendomsforvalter med et tydelig samfunnsoppdrag er en anledning jeg bare måtte gripe. Jeg har hatt muligheten til å bli kjent med virksomheten som innleid leder, og jeg er sikker på at vi skal lykkes. Det å få en mulighet til å bygge opp en ny avdeling, hvor rekruttering til nye stillinger akkurat har startet, styrket beslutningen, sier Valen-Sendstad blant annet.

LES OGSÅ: Bygger 80 eldreboliger

– Vi har lenge ønsket å styrke den helhetlige og langsiktige forvaltningen av eiendomsporteføljen, og det er en styrke å ha fått Mads med på laget. Vi er overbevist om at hans erfaring innen eiendomsrettede spørsmål vil tilføre oss verdifull kompetanse, sier administrerende direktør Marit Leganger.

Boligbygg forvalter og leier ut Oslos 11.000 kommunale boliger, og er Norges største utleier av boliger.

 

Powered by Labrador CMS