DRAMEN: Dette er JM Norges prosjekt Eplegården Atrium i Åssiden.

Slår til med fem nye boligprosjekter samtidig

JM Norge la denne uken ut 191 boliger i fem nye prosjekter for salg i Oslo, Oppegård, Asker, Drammen og Tønsberg.

Publisert Sist oppdatert

– Etterspørselen etter boliger her er god og vi er fornøyde med å kunne legge ut fem nye boligprosjekter med nærmere 200 boliger, sier administrerende direktør Martin Asp i JM Norge i en pressemelding.

Selskapet melder at dette er resultat av langsiktig utviklingsarbeid med byggerettsportefølje.

– Det er litt tilfeldig at det kommer fem prosjekter samtidig, men en av årsakene er at alle boliger legges ut i vårt VIP-program som ble etablert for tre kvart år siden. Her kan alle bli medlem og basert på ansiennitet har de ti dager til blant annet å vurdere alternativer, gå på visning og avklare finansiering. Vi opplever at kundene er godt fornøyde med denne prosessen, påpeker Asp.

På Myrvoll Stasjon i Oppegård bygger JM 615 rekkehus og leiligheter. Nå er 32 rekkehus lagt ut for salg. På Bergerløkka på Vestre Billingstad i Asker bygger de 570 nye leiligheter, og der kommer nå et nytt trinn med 53 leiligheter for salg.

Green Park på Torshov i Oslo får 36 leiligheter, i Eplegården Atrium på Åssiden i Drammen er 54 lagt ut for salg, og på Bekkeskogen i Vear utenfor Tønsberg sentrum kommer det 15 eneboliger i kjede og rekkehus.

Powered by Labrador CMS