STORT OMRÅDE: FFV har nå sikret seg tomteområdet til Vilbergmoen på Gardermoen. Ill.: Ferd Eiendom.

Kjøper stor tomt på Gardermoen

Ferd Eiendom, Veidekke Eiendom og Fabritius Gruppen har kjøpt en tomt på 660 mål på Gardermoen.

Publisert Sist oppdatert

Det er gjennom det felleseide selskapet FFV Gardermoen AS at de tre partnerne har kjøpt tomten på 660 mål fra Vilbergmoen UTvikling på Gardermoen. Dermed har FFV Gardermoen økt sin tomtebase til over 1000 mål i Gardermoen Næringspark.

Daglig leder Erik Stensli i FFV Gardermoen mener Gardermoen Næringspark i Ullensaker er et naturlig satsingsområde av flere årsaker.

– Det er få ledige tomter for lager- og logistikk i nord aksen fra Oslo og vi ser en økende interesse for Gardermoen, som vi anser som et viktig lager- og logistikkområde i årene fremover. Det er også et stort behov fra næringslivet lokalt som ønsker å etablere seg på Gardemoen Næringspark etterhvert som sentrum i Jessheim utvides raskt. Vi er derfor veldig fornøyd med å nå ha en meget stor tomtebase, hvor vi kan tilby ulike produkter tilpasset leietakernes behov, sier Stensli.

Nå vil FFV Gardermoen planlegge og tilrettelegge for både mindre og større leietakere innenfor lager- og logistikksegmentet. Han påpeker samtidig viktigheten av at det i løpet av kort tid kommer større ferdig regulerte områder i nord aksen fra Oslo som er klare for utbygging

FFV Gardermoen tror at et godt samarbeid med Ullensaker kommune og Statens vegvesen vil gi muligheter for oppstart av første byggetrinn ved årsskiftet. Det forutsetter at en avklaring rundt V23 og reguleringen kommer på plass i løpet av høsten.

Det var Akershus Eiendom som var selgers rådgiver i salgsprosessen.

Powered by Labrador CMS