NYE ANSATTE: Therese Gravdahl og Stine Charlotte Granmo Kiligitto er nye i Urbanium.

Urbanium med to ansettelser

Urbanium Gruppen AS har ansatt to nye medarbeidere.

Publisert Sist oppdatert

De to nye ansatte vil fokusere på salgs- og konseptutvikling, og kvalitetssikring av kundereisen i Urbanium.

– Utover året og inn i 2020 regner vi med å gjennomføre flere reguleringsprosesser i Oslo og sentrale områder i Akershus, og lansere nye boligprosjekter i et omfang som fremover vil tilsvare årlig salg på 200-300 enheter. Dette volumet vil kreve en større og mer robust organisasjon, både innen prosjektutvikling og kundearbeid, sier konsernsjef Andreas C. Pay i Urbanium Gruppen.

Therese Gravdahl er ansatt som kundeansvarlig i Urbanium Entreprenør og vil lede kundeoppfølgingsarbeidet i pågående og fremtidige prosjekter, med fokus på å øke kundetilfredsheten og digitalisere prosesser. Hun kommer fra Fredensborg Bolig, hvor hun siden 2017 har ledet senter for boligkjøpere og vært ansvarlig for tilvalgsprosess, overlevering og ettermarked. Hun har også jobbet 17 år i Skanska Norge i ulike stillinger. Gravdahl tiltrer 1. april 2019.

Stine Charlotte Granmo Kiligitto er ansatt som Salgsansvarlig i boligutviklingsselskapet Urbanium AS med ansvar for lansering av boligprosjekter i markedet og oppfølging av involverte aktører i denne prosessen. Kiligitto kommer fra Kruse Smith Eiendom AS hvor hun har ansvar for salg og markedsføring av nybyggprosjekter i Oslo og Bergen. Kiligitto har lang erfaring fra prosjektsalg i bl.a. Privatmegleren Nyeboliger AS og Notar Nybygg AS, og har også vært prosjektleder/KAM i Frogner House Apartments AS. Kiligitto tiltrer 1. mars.

– Med en sterk merkevare og kvalitetsprosjekter, som i kombinasjon selger bra, så anerkjenner vi også at våre boligkjøpere har høye forventninger til prosessen og produktet. Det går hele veien fra konseptutvikling, markedsføring og boligkjøperens første kontakt med prosjektmegler, til tilvalg og overlevering med entreprenøren. Her skal vi være minst på par med de største aktørene i bransjen, og derfor er vi utrolig glade for å få Gravdahl og Kiligitto på laget med all den kompetanse og erfaring de har fra flinke utviklere innen sine respektive felt, sier Pay.

Powered by Labrador CMS