Karriere

Den nye Møller Eiendom-sjefen er klar

Andreas Jul Røsjø er blitt ansatt som ny adm. direktør i Møller Eiendom.

Andreas Jul Røsjø er på plass senest første mars. Foto: Ellen Johanne Jarli.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det var før sommeren i fjor at Møller Eiendoms adm. direktør Ola T. Gjørtz sluttet i selskapet etter uenighet med styret og en «upassende reaksjon». Nå har eiendomsselskapet den nye sjefen på plass. Andreas Jul Røsjø er ansatt som ny adm. direktør. Han kommer fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen, hvor han hadde ansvar for Eiendom og Energi i Norge.

Han var 11 år til sammen i AF Gruppen, hvorav de fem seneste var i konserndirektørstillingen. Før det jobbet han i Capgemini Consulting.

– Det har vært stor interesse for lederjobben, og etter en grundig kartleggings- og rekrutteringsprosess har vi funnet kandidaten vi ønsket oss. Andreas Jul Røsjø har en sterk bakgrunn fra eiendomsbransjen gjennom sine roller i AF Gruppen. Møller Eiendom har hatt sterk vekst de siste årene og er i dag et av de ledende eiendomsmiljøene i Norge, sier styreleder i Møller Eiendom, Øyvind Schage Førde.

Møller Eiendom ligger an til å nå målet om en porteføljeverdi på 10 milliarder kroner innen 2020 allerede i år.

Vekstambisjonene løftes nå ytterligere og Andreas Jul Røsjø får en viktig rolle med å lede Møller Eiendoms organisasjon i denne fasen. De neste årene skal Møller Eiendom kjøpe og utvikle en rekke sentrale eiendommer, som ved sine tidsriktige løsninger og områdekvaliteter skal være tydelige landemerker, fortsetter styrelederen.

– Dette var et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Møller Eiendom har hatt en svært god utvikling og har en helt unik posisjon for videre utvikling. Det er med ydmykhet og spenning jeg overtar ansvaret for en organisasjon i god utvikling. Jeg vet det er svært mange kompetente mennesker, og jeg gleder meg til å samarbeide med dem, og med kunder og Møller-familien, sier Andreas Jul Røsjø.

Øyvind Schage Førde vil samtidig takke Thomas Sletten for innsatsen som konstituert administrerende direktør. Han blir sittende i rollen frem til han går tilbake til jobben som investeringsdirektør når Andreas Jul Røsjø er på plass, senest 1. mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Leieprisene vil fortsette å stige. Her er grunnen
Aktuelt
Vil doble arealet ved Akerselva (+)
Utvikling
Peter T. Malling sr. er død
Aktuelt