Nyheter

KLP bygger – milliardkontrakt for Veidekke

KLPs danske virksomhet KLP Eiendomme A/S skal bygge et kontorbygg på 50 000 kvadratmeter i København.

KLP Eiendomme A/S’ prosjekt er på til sammen 65 000 m2 inkludert parkeringskjelleren.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det nye kontorbygget skal settes opp på Kay Fiskers Plads ved Ørestad metrostasjon nær København Lufthavn. Kontorarealet blir på 50 000 kvadratmeter, mens det i tillegg skal være en parkeringskjeller på 15 000 kvadratmeter. Det er Veidekkes danske entreprenørselskap Hoffmann A/S som har fått entreprenørjobben verdt rundt 1 milliard danske kroner.

– Ørestad-prosjektet er et skoleeksempel på hvordan Veidekke best leverer verdi gjennom tidlig og sterk involvering i hele planleggingsprosessen. Gjennom tidlig samarbeid kan vi kan utnytte hele fagkompetansen vår og levere et bygg som gir kunden og brukerne størst mulig verdi, sier konsernsjef Arne Giske i Veidekke.

– Med Ørestad-prosjektet tar KLP Eiendom et radikalt nytt grep for å møte behovene til de små og mellomstore bedriftene som er vekstdriverne i København. Tett samarbeid med arkitekt og entreprenør helt fra starten har gitt oss et konsept som er fleksibelt og nyskapende og leverer høy miljømessig, teknisk, økonomisk og sosial kvalitet. Nå gleder vi oss til å sette spaden i jorda 20. august, med Norges ambassadør og Københavns overborgmester til stede, sier Gunnar Gjørtz, administrerende direktør i KLP Eiendom.

Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling
Kjøpte på Forus (+)
Transaksjoner
Selger Bygdøy-leiligheter for 35-40 mill.
Bolig
Scandic henter 1,76 milliarder
Aktuelt
Dette skal bli en attraktiv del av Fjordbyen
Utvikling
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
P-huset Oslo S fikk nei til ny adkomst (+)
Utvikling
Smarthuskonsern med norsk storsatsing
Karriere
Trafikkskolegründer solgte bygård (+)
Transaksjoner
Ukens tips: Rettsvirkning av plandokumenter (+)
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.