Nyheter

Bulk med kjempeprosjekt i Vestby

Bulk Infrastructure kjøper 47 mål tomteareal og etablerer et gigantisk logistikksenter på 50 000 kvadratmeter i Vestby. Der skal virksomheter innenfor tredjepartslogistikk oppnå fleksible betingelser.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er såkalt tredjepartslogistikk som Bulk Infrastructure nå legger til rette for ved etableringen av Bulk Flexipark. Det nye logistikksenteret i Vestby kommune utenfor Oslo blir på hele 50 000 kvadratmeter. Bulk har allerede signert den første avtalen med Leman Norway på 11 300 kvadratmeter.

– Bulk flexipark er et nytt konsept vi har stor tro på. Vi har sett at det er utfordrende for tredjeparts logistikk leverandører å forplikte seg til 10-15 års avtaler når en vanlig kontraktsperiode for deres kunder i snitt ligger på 3-5 år. Vi ønsker derfor å redusere risikoen for disse ved å tilby en høy grad av fleksibilitet på kontraktslengder og kapasitet, sier Peder Nærbø, eier og styreleder i Bulk Infrastructure.

Bulk Infrastructure blar opp og kjøper 47 000 kvadratmeter tomteareal av Vestby kommune. Selskapet har også opsjon på tilstøtende tomt fra Follo Ren. Til sammen er tomtene på 70 mål.

Leman Norway skal leie 11 300 av de 50 000 kvadratmetrene som bygges og flytter inn juni 2018.

– Dette er et svært attraktivt område hvor Bulk vil tilby fleksible størrelser og kontrakter for blant annet 3PL og grossister. For prosjektets del er det viktig å ha med en så bunnsolid leietaker som Leman, den eneste trippel A leietakeren i markedet som ankerkunde, sier Dag Klem, Leder for prosjektutvikling, logistikk i Bulk.

– Vi opplever at Bulks moduler og design treffer spesielt godt innenfor 3PL markedet, og er svært fornøyde med hvordan Bulk har fulgt opp prosessen med prosjektet. De er erfarne, og sammen har vi jobbet med å finne en optimal løsning slik at vi oppnår en høy utnyttelsesgrad av bygget. Dette har stor betydning for oss, sier Egil Wilhelms, adm. dir. i Leman Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Storkjøp for nesten en halv milliard (+)
Transaksjoner
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig