Administrerende direktør Svein Hov Skjelle i Norwegian Property.

Fra NPRO til BetonmastHæhre

Svein Hov Skjelle blir finansdirektør i BetonmastHæhre når han nå forlater Norwegian Property.

Publisert Sist oppdatert

Det var i begynnelsen av juni at det ble kjent at Svein Hov Skjelle forlater sjefsjobben i Norwegian Property. Han ønsket andre utfordringer, og det får han nå som ny CFO i BetonmaHæhre, som skal på børs. Han tiltrer stillingen senest første januar 2018.

– I Svein Hov Skjelle har vi rekruttert en svært godt kvalifisert person med lang erfaring blant annet innenfor entreprenør- og eiendomsbransjen. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og kommer fra stillingen som administrerende direktør og CFO i Norwegian Property, sier konsernsjef i BetonmastHæhre, Jørgen Evensen.

Svein Hov Skjelle vil inngå i konsernets ledergruppe, og vil ifølge Evensen være en viktig brikke for at BetonmastHæhre skal nå sine ambisiøse vekst- og inntjeningsmål.

Hov Skjelle har vært både adm. direktør og CFO i Norwegian Property. Han har også vært CFO i Entra Eiendom, CFO i TeleComputing og administrerende direktør i TeleComputing Norge, samt finanssjef i Veidekke.

– Dette er erfaringer som kommer godt med i de prosessene som BetonmastHæhre er midt inne i og som vi vet kommer i den nærmeste fremtiden. Vi ser frem til å få ham på plass, avslutter Jørgen Evensen.

Powered by Labrador CMS