Nyhter

Tar hele bygget

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Technip har nå signert en tilleggskontrakt som innebærer at de nå leier hele bygget på ca. 18 500 kvadratmeter. Innflytting skjer i juni 2015.

– For oss har fleksibilitet og gode planløsninger i bygget vært viktig ved valg av nytt hovedkontor. Vi ser frem til å flytte inn i moderne og fremtidsrettede lokaler, sier administrerende direktør i Technip Norge AS, Odd Strømsnes, i en pressemelding.

Les også: Ser lyset på Lysaker

Les også: Lysaker Polaris fylles opp

Lysaker Polaris vil bli et av Norges best profilerte bygg med en spennende arkitektur og et landemerke langs E18. Bygget er tegnet av Arcasa Arkitekter og planlegges miljøsertifisert til BREEAM karakteren ”Very Good”. Dette innebærer et økt fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall, samt energi- og vannforbruk.

NCC har tidligere utviklet over 100 000 kvadratmeter kontor på Lysaker og har flere prosjekter under utvikling i området.

Les også: Mustad Eiendom kjøper Granfos Næringspark

Les også: Bygg for milliarder må rives langs E18

– Vi ser at Lysaker er attraktivt og har stor tro på området. Det er svært gledelig at Technip Norge velger å utvide sin leiekontrakt. Gjennom vårt gode samarbeid med Technip utvikler vi sammen effektive og fremtidsrettede løsninger. Vi erfarer at kontoret blir et stadig viktigere verktøy for å rekruttere og beholde de beste medarbeiderne, sier Manne Aronsson, administrerende direktør i NCC Property Development AS. 

Les også: Vil være midt i trafikken

Les også: Lysaker bygges om

 

Hotell-MVA blir redusert (+)
Juss
Skal bygge 44 leiligheter for 105 mill
Bolig
UtviklingsABC – Del 8 – Særlig om konsesjon og eiendomsutvikling (+)
Juss
Blodrøde tall i mars
Aktuelt
Får 125 mill for å holde aktiviteten opp
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
En skrell som tar livet av mange aktører
Aktuelt
Gladmelding om betalingsutsettelse og mva (+)
Juss
Kjøper 2000 boliger i Nederland
Transaksjoner
Vika Project Finance kjøper i Drammen (+)
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.