Nyhter

Groth inn i Aase-styret

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Selv om Peter Groth trer av som sjef i Aspelin Ramm denne høsten, har han ikke tenkt å hvile på laurbærene. Den prisbelønnede eiendomsutvikleren har tidligere antydet at han ville finne nye måter å fortsette sin gjerning. Nå har han takket ja til et styreverv i Aase Byggeadministrasjon AS. 

Les også: Overtar for Peter Groth

Les også: Satser mer på eiendomsinfo

Les også: Inn i ny sjefsrolle

– Groth sto øverst på listen vår. Jeg er veldig glad for å få presentere ham som nytt styremedlem. Vi kunne ikke fått inn en med mer erfaring og rutine, sier styreleder Elisabeth Aase. 

I sitt arbeid har Groth flere ganger demonstrert sin miljøbevissthet. Med ham i styret, får Aase en autoritet på grønne bygg. 

– Selv om jeg går av som sjef i Aspelin Ramm, har jeg fortsatt mye ugjort innenfor bygg og byutvikling. Aase foredler prosjekt- og byggeledelse gjennom rådgivning og et sterkt engasjement for entreprenørskap. Jeg synes selskapet er interessant, og med styreleder Elisabeth Aase går de en spennende vei som jeg gjerne vil være med på, sier Peter Groth. 

Verdig arvtager 

Aase Byggeadministrasjon, og styreleder Elisabeth Aase, tar imot Groth i en periode med vekst.

– Petter Eikens urokkelige tro på så vel selskapet som forretningsideen vår, ga oss en selvtillit som sporet til vekst. Det er synd at han måtte gå av som styremedlem på grunn av interessekonflikten med hans nye jobb, men vi er stolte av å ha jobbet med Petter og ønsker han alt godt, forteller Aase. 

Les også: Eiken blir sjef i Rom

Les også: Satser i Stavanger

Les også: Slår seg sammen i Sverige

Eiken føler seg sikker på at selskapet vil fortsette å vokse. 

– Aase skiller seg fra resten av bransjen ved at deres produkt er selve byggeprosessen, og dette produktet forsøker de virkelig å gjøre til et felleseie. Det har vært veldig spennende å få møte en slik bedrift, og menneskene i den, sier Eiken. 

– Som direktør for en svært ambisiøs byggherre, gikk Groth i bresjen for nyskapning og miljøvennlige bygg. Han kommer inn med tonnevis av erfaring som vil være en styrke for Aases satsing på miljøbygg, sier Eiken. 

Les også: Ny leder for utleie

Les også: Ny Haavind-sjef

Grønn gigant 

Under Groths ledelse gikk Aspelin Ramm tidlig inn for energibevisst byutvikling, og den avtroppende sjefen kan se tilbake på suksessprosjekter som Astrup Fearnley og Mathallen på Vulkan. Nå håper styreleder Elisabeth Aase at selskapet, med Groths erfaring og engasjement, skal tilføre enda noe nytt til prosjektledelse. 

Les også: Ny direktør i NPRO

Les også: Må øke staben

– Jeg vil at vi skal tilføre noe nytt til en bransje som i for lang tid har vært lite åpen og innovativ. Groth kommer inn med et ønske om å påvirke, og vi ser definitivt frem til hans bidrag, sier styrelederen. 

Les også: Ny seksjonsleder i Statsbygg

Les også: Styrker seg på utleie

 

Hotell-MVA blir redusert (+)
Juss
Skal bygge 44 leiligheter for 105 mill
Bolig
UtviklingsABC – Del 8 – Særlig om konsesjon og eiendomsutvikling (+)
Juss
Blodrøde tall i mars
Aktuelt
Får 125 mill for å holde aktiviteten opp
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
En skrell som tar livet av mange aktører
Aktuelt
Gladmelding om betalingsutsettelse og mva (+)
Juss
Kjøper 2000 boliger i Nederland
Transaksjoner
Vika Project Finance kjøper i Drammen (+)
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.