Edgar Haugen så store muligheter innenfor boligutvikling da han kjøpte et tomt kombinasjonsbygg. Nå har fått med Selvaag Bolig på prosjektet.

Flippet eiendom i Groruddalen

Bare kort tid etter at Edgar Haugen jr. kjøpte et tomt kombinasjonsbygg i Groruddalen, har han solgt halve eiendommen til Selvaag Bolig.

Publisert Sist oppdatert

Det var i begynnelsen av februar at Estate Nyheter skrev at Edgar Haugens eiendomsselskap Ragde Eiendom hadde kjøpt Pottemakerveien 10-14. Selger var et NRP-syndikat som hadde eid eiendommen siden 2006. Ved årsskiftet gikk leieavtalen med WJ Business Partner AS ut. Kjøpesummen var ukjent, men i sin markedsrapport fra juni 2016 antydet NRP en eiendomsverdien til mellom 90 og 95 millioner kroner.

Det tok ikke lang tid før Edgar Haugen hadde funnet en mulighet for eiendommen på Kalbakken i Groruddalen. Bare uker etter kjøpet, hadde Haugen fått den børsnoterte boligutvikleren Selvaag Bolig interessert i en utvikling på tomten. Ragde Eiendom har solgt deler av eiendommen videre til Selvaag Bolig. Avtalen ble ferdig spikret i påsken. Nå vil partnerne utvikle boliger på tomten.

– Det er et 50-50 samarbeid mellom oss og Ragde Eiendom. Vi setter i gang med regulering av tomten, noe som fort tar et par år. Vi ser for oss 350 til 400 boliger, sier adm. direktør Baard Schumann i Selvaag Bolig til Estate Nyheter.

Han ønsker ikke si noe om hvor mye Selvaag Bolig har betalt for 50 prosent av eiendommen.

Powered by Labrador CMS