VIL HA NY SJEF: Sissel Leire, styreleder i Kruse Smith Eiendom.

Jakter ny toppsjef

Kruse Smith Eiendom søker etter ny daglig leder.

Publisert

– Hurtigheten i endringene i samfunnet generelt, og i byutvikling spesielt, gjør denne stillingen viktig for oss. Som et ledende miljø innen eiendomsutvikling, er det avgjørende at vi tilpasser oss både demografiske, miljømessige og teknologiske behov, sier Sissel Leire – styreleder i Kruse Smith Eiendom AS og Kruse Smith Entreprenør AS.

Les også: Ny leder for Veidekke-selskap

– I denne hurtigheten av endringer er det viktig å tenke langsiktig – å bygge opp de beste teamene internt, de langsiktige relasjonene eksternt og finne frem til tilliten mellom mennesker. Familiekonsernet Kruse Smith ønsker å være en langsiktig aktør – som klarer å tilpasse seg, legger Leire til.

Sissel Leire og konsernsjef Jan Hestås har sentrale roller i forhold til ny leder og er begge engasjerte bidragsytere i rekrutteringsprosessen. De presiserer viktigheten av både solid lederkompetanse og kommersiell tankegang i rollen, nettopp for å kunne lede Kruse Smith Eiendom videre i arbeidet med fremtidsrettede og bærekraftige prosjekter.Jan Hestås legger til at konsernledelsen i Kruse Smith er klar til å ta i mot en kollega som kan bidra til at forretningsområdene ytterligere oppnår synergier og samarbeid på tvers av forretningsområder.

Les også: Runder 10 milliarder – ansette flere medarbeidere

Les også: Går til Selmer

Bokført egenkapital i selskapet utgjør ved årsskiftet 360 millioner norske kroner. Porteføljen i selskapet er betydelig og har en verdi på mellom to og tre milliarder kroner. Her ligger det mest bolig og noe næring, som er fordelt på områdene Stavanger, Kristiansand, Stor-Oslo og Bergen.

Ny leder vil blant annet være ansvarlig for porteføljen, og vil kunne se på nødvendige justeringer i forhold til markedsbehov og egen strategi for selskapet.

Les også: Plan- og bygningsrettsekspert går til Simonsen Vogt Wiig

Les også: Hentet fra Hent

Powered by Labrador CMS