ÅPNER I BERGEN: Kristoffer Ingemansson, kjøkkensjef hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger, som ble en suksess etter få måneder. Nå åpner restauranten i Bergen.

Stavangersuksess til Bergen

I løpet av få måneder ble 26 North Restaurant & Social Club nummer 1 på TripAdvisor, nå åpner de ny restaurant i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

26 North Restaurant & Social Club er et nytt suksesskonsept som først ble introdusert i Stavangermarkedet tidlig i 2016. Helt siden åpningsdagen har restauranten hatt fulle hus og mottatt strålende matanmeldelser.

I løpet av få måneder rangerte gjestene restauranten som nummer 1 på TripAdvisor av alle restauranter i Stavanger. Kjøkkensjefen hos 26 North i Stavanger mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept, sier Kristoffer Ingemansson, kjøkkensjef hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.

Nå kommer suksesskonseptet til Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

Les også: Snart stenger Royal Christiania

Tar suksessen videre– 26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Vi gleder oss til å gi bergenserne en ny spennende møteplass hvor gjestene kan ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige begivenheter i en avslappet og inspirerende atmosfære, sier Nina Askvik, hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

Åpningen av 26 North i Bergen er planlagt til slutten av august, etter at Milla Boutique har ferdigstilt redesignet av restauranten og baren. Da vil den nye restauranten ha fått et nytt design, nye møbler og spennende meny med norske spesialiteter.

Norske småretterPå menyen står norsk tapas, med retter som «en bøtte med håndplukkede skjell» og «shots fra kysten».

– Ingrediensene er hentet fra de norske fjorder, gårder og skoger. Hos oss skal de hente det beste fra menyen som serveres i Stavanger og legge til en del retter skreddersydd for Bergen, sier Askvik.

26 North Restaurant & Social Club blir en del av Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen. Restauranten planlegger å åpne i august 2016.

Les også: Best Western får nye hoteller

Renoverer i NordenRenoveringen av restauranten hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen er en del av Rezidor Hotel Groups største renoveringsprosess i Norden noensinne. I løpet av få år investerer Rezidor Hotel Group ca. én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge.

I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene. Hotellkjedens målsetting er å gi gjestene internasjonale hotellopplevelser, med en lokal tvist, og bransjens beste service.

 

Powered by Labrador CMS