Bygger for 350 mill.

OKK Entreprenør skal sette opp Lilleakerveien 4 for Mustad Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

OKK Entreprenør skriver i en pressemelding at Elvetunet ANS v/Mustad Eiendom har inngått kontrakt med selskapet om oppføring av Lilleakerveien 4, som ligger rett ved Lysakerelva på Oslo-siden. Prosjektet er kjent under Mustad Park.

Den såkalte entreprise E3 omfatter kontor-,  nærings- og kjellerarealer på til sammen ca 31 000 kvadratmeter, fordelt på to kontorbygg i 7 etasjer over terrenget og 3 etasjer under terrenget. Byggene skal oppføres i betong-/stålkonstruksjoner, mens det blir utstrakt bruk av glass og naturstein i fasadene.  Prosjektet er en totalentreprise og har ifølge OKK Entreprenør en verdi på ca 350 millioner kroner, eksklusive moms. Det skulle tilsvare entreprenørkostnader på 11 290 kroner kvadratmeteren. Riving og grunnarbeider er utført i egne entrepriser.  Arbeidene starter  i mai 2011 og skal være ferdigstilt i løpet av fjerde kvartal 2012. Arkitekt for prosjektet er Torstein Ramberg AS Sivilarkitekt.  

– Vi er svært glade for dette oppdraget og ser frem til et godt og nært samarbeid med byggherren, sier regionsleder Erik Bjørhovde i OKK Entreprenør AS.  Gravingen og sprengingen av byggegropen for de nye kontorbyggene i Lilleakerveien 4 er ifølge Mustad Eiendom godt i gang. I mai starter støpingen av underetasjene. Arealene utendørs blir ferdige i løpet av sommeren 2013.

Det er Akershus Eiendom som har fått utleieoppdraget for Lilleakerveien 4. Totalt utleieareal er drøyt 23 000 kvadratmeter. Hver etasjeplan ligger stort sett på 1500-2000 kvadratmeter. Det er tilrettelagt for 225 parkeringsplasser i garasjen. Ifølge prospektet kan Mustad Park kan samlet med en hovedinngang, eller med enkeltstående bygg som er en del av en campus med selvstendige hovedinnganger.  Adm. direktør Halvard Øye i Mustad Eiendom har uttalt at han håper på leiepriser på 2100-2200 kroner kvadratmeteren, som er på høyde med toppnivåene for Lysaker. Forutsetter vi et gjennomsnitt på 2100 kroner, tilsvarer det drøyt 48 millioner kroner i årlige leieinntekter.

Mustad Eiendom eier kjøpesenteret CC Vest og flere eiendommer i Lilleakerveien. Selskapet forvalter i dag 158 000 kvadratmeter, fortrinnsvis næringslokaler. Selskapet omsatte i 2009 for drøyt 200 millioner kroner.

Eiendomsporteføljen omfatter blant annet kontorer for Statkraft AS, BayernGas AS, SN Power AS og Royal Caribbean Cruise Line AS (RCCL).

Illustrasjon: Torstein Ramberg Sivilarkitekt AS

Powered by Labrador CMS