Slutter i KLP Eiendom

Steinar Manengen går av som adm. direktør i KLP Eiendom og overlater sjefsstolen til Gunnar Gjørtz.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Etter å ha vært sjef i Nora Eiendom og KLP Eiendom i til sammen 28 år, takker altså Mangengen for seg som sjef i KLP Eiendom fra første januar 2011. Manengen fikk ansvaret for å bygge opp et eiendomsselskap basert på eiendommene til Nora-bryggeriene som var nedlagt eller skulle legges ned. Nora Industrier ble tatt av børs i 1995, og Nora Eiendom ble etter hvert en del av KLP Eiendom.

– Jeg har jobbet 28 år som adm. direktør og går av fordi jeg har nådd aldersgrensen både en og to ganger. Jeg vil fortsatt være tilknyttet KLP Eiendom. Jeg skal jobbe litt overordnet med prosjekter, sier Manengen til NEnyheter.

Blant annet skal Manengen styre det nye Nordea-bygget som skal bygges på den såkalte lavblokken ved Oslo S. I tillegg skal han jobbe med prosjekter på Fornebu og i København og Stockholm. Manengen har to styrelederverv som han vil fortsette med.

– Det kan være at det blir rom for et par styreverv til, sier Manengen på spørsmål om hva han vil gjøre når henvendelser om styreoppdrag dukker opp.

Den nye adm. direktøren Gunnar Gjørtz rykker opp fra stillingen som viseadm. direktør i KLP Eiendom. Han ble hentet inn i april i år fra jobben som konserndirektør for økonomi og finans i Hafslund.

– Det var en del av tegningen da vi hentet Gunnar at han skulle ta over i KLP Eiendom.

Powered by Labrador CMS