Aktuelt:

NYÅPNET: - Vi ser en økning i etterspørsel fra selskaper som ønsker fleksibilitet, sier Nikolay Kolev, administrerende direktør i WeWork i Nord- og Sentral-Europa.

WeWork åpner nye lokaler i Haakon VIIs Gate

Selskapet vil tilby fleksible arbeidsplasser til 650 gründere og selskaper.

Publisert

- Vi er stolte av våre nye lokaler i Oslo. Sentralt plassert i nærheten av Nationaltheatret, vil medlemmene våre nå få tilgang til toppmoderne arbeidsplasser i et av de mest attraktive forretningsområdene i byen. De siste månedene har vært svært utfordrende for mange virksomheter og har understreket viktigheten av kontorer som åpner opp for samarbeid, innovasjon og produktivitet, sier Nikolay Kolev, administrerende direktør i WeWork i Nord- og Sentral-Europa og legger til:

- Vi ser en økning i etterspørsel fra selskaper som ønsker fleksibilitet, ikke bare når det gjelder plass, men også tid, og som derfor ønsker å økte tilgangen på fleksible kontorlokaler innen eiendomsporteføljen sin.

Gårdeieren Pecunia gleder seg til endelig å kunne åpne dørene for det som blir det norske flaggskipet for WeWork i Norge.

- Etter en lengre periode med hjemmekontor tror jeg nå de aller fleste begynner å bli klare for en normal arbeidshverdag. Vi mener WeWorks nye lokaler i Haakon VIIs gate 5 passer perfekt for bedrifter som ønsker høy kvalitet og fleksible kontorløsninger på en av byens beste adresser og knutepunkt, sier Thomas Neslein, eiendoms- og investeringsforvalter i Pecunia.

Haakon VIIs Gate 5 blir WeWorks andre lokasjon i Oslo, etter Tjuvholmen Allé som åpnet i desember 2019, og som siden starten har hatt så å si fulle lokaler, ifølge WeWork. Det nye bygget vil inneholde private kontorer i alle størrelser og individuelle arbeidsplasser som medlemmene kan bruke fleksibelt.

Et stort fellesområde er tilgjengelig for medlemmer som ønsker å samarbeide i tråd med fremtidige smittevernsregler, samt holde arrangementer. Alle WeWork-medlemmer i Oslo vil ha tilgang til selskapets mer enn 850 globale lokasjoner i 38 land uten ekstra kostnader.

Med sitt nye flaggskip har WeWork også som mål å støtte oppstartmiljøet i Oslo ved å være en fysisk WeWork Labs Hub. Her vil oppstartsselskaper tilbys deltagelse på det virtuelle WeWork Labs-programmet, en gratis digital plattform designet for å støtte oppstartselskaper og små og mellomstore bedrifter gjennom vekstfasen.

WeWork har i dag 542.000 medlemmer på verdensbasis.

Powered by Labrador CMS