Content

wec360°plattformen er neste generasjons visning av eiendom

Å finne et nytt hjem er en av livets største avgjørelser, både økonomisk og følelsesmessig. Gjennom å skape forutsetninger for trygge beslutninger for kjøpere, optimalisere salgsprosessen og dermed øke verdiskapningen i byggeprosjekter, har wec360°plattformen endret en hel bransje.

Publisert Sist oppdatert

Det forventes at man som boligkjøper signerer en kontrakt for et hjem lenge før man får lov til å flytte inn. I de tilfellene det er nybygg har man heller ikke mulighet til å besiktige boligen før kjøp. wec360°plattformen gir boligkjøpere en unik mulighet til å få innsikt og forståelse av det fremtidige hjemmet, flere år før det er ferdigstilt.

“Kravene som stilles til kjøperne er store og fører ofte til usikkerhet og langvarige kjøpsprosesser, noe som koster utbyggerne penger og øker risikoen i prosjektet. Vi ønsket å endre dette, og utviklet derfor en komplett plattform som presenterer og skaper forståelse for den fremtidige boligen på en helt ny måte, " sier administrerende direktør i wec360°, Tomas Jenneborg.

Ny teknologi - tilgjengelig for alle

wec360° har utviklet en rekke avanserte teknologier, som 360°visning, Boligvelger, solstudie, AR, interaktive plantegninger og mer. Disse verktøyene er med på å gi kjøper opplevelsen, slik at drømmer går i oppfyllelse. Teknologiene er samlet på ett sted og gir brukeren en sømløs opplevelse av den fremtidige boligen, eiendommen og nabolaget - direkte i nettleseren. wec360°plattformen fungerer like bra på mobiltelefon, nettbrett og datamaskin. Prisen for tilgang til all teknologi i plattformen er 990 NOK / måned per prosjekt (opptil 100 leiligheter), og kan brukes på både eksisterende og nye prosjekter.

“Dette er helt fantastiske teknologier som tidligere har vært utilgjengelige og kostbare, men som takket være wec360°plattformen nå kan benyttes av alle. Plattformen er den beste og den rimeligste på markedet, enkel å implementere, responsiv, brukervennlig og har statistikk i back end. Den kan brukes på alle typer eiendomsprosjekter, sier Tomas Jenneborg.

wec360°platformen er rettet mot en bred målgruppe. Alt fra arkitekter og meglere til flere av verdens største internasjonale eiendomsutviklere bruker i dag plattformen til å presentere sine prosjekter digitalt. Michael Kirchmann, administrerende direktør i GDSNY, et New York basert eiendomsutviklingsselskap, sier: “Vi benyttet wec360° til å visualisere og presentere designprosjektet vårt på 1245 Broadway, Manhattan. Prosjektet fremstår som levende flere år før ferdigstillelse, og leveransen var over forventning. Teknologien har styrket vår evne til å presentere lokalene for potensielle leietakere, og gir dem et realistisk bilde”.

wec360°plattformen - gir innsikt og verdifull data

Plattformen samler inn data fra alle prosjekter, og presenterer et sammendrag av hvordan prosjektene går. I back end kan man se nøyaktig hvilke leiligheter som er mest attraktive, og med denne innsikten kan man gjøre nødvendige justeringer i salgs- og markedsplanen.

Powered by Labrador CMS