215 BOLIGER: Økernveien Eiendom AS ønsker å oppføre 215 boliger og opptil 2 500 kvadratmeter utadrettet virksomhet. Ill: Arcasa Arkitekter
215 BOLIGER: Økernveien Eiendom AS ønsker å oppføre 215 boliger og opptil 2 500 kvadratmeter utadrettet virksomhet. Ill: Arcasa Arkitekter

Krever Blystad-prosjekt forelagt bystyret (+)

Stor-Oslo Eiendom ber bystyret se på Plan- og bygningsetatens vurderinger av at storprosjektet ved Hasle T-banestasjon stoppes.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter skrev nylig at Plan- og bygningsetaten (PBE) hadde stoppet planinitiativet for Økernveien 97-99, hvor Arne Blystad-selskapet Songa Eiendom (60%), T Klaveness Eiendom (30%) og Stor-Oslo Invest (10%) ønsker å oppføre 215 boliger og opptil 2 500 kvadratmeter utadrettet virksomhet.

Nå krever Stor-Oslo Eiendom at saken blir forelagt bystyret.

– På vegne av forslagstiller Økernveien Eiendom AS er vi svært overrasket og kjenner oss ikke igjen i etatens saksfremstilling. Vi har opplevd en god og etterrettelig saksbehandling, og har registrert at det har vært enighet om at vi har forskjellige syn med den konsekvens at PBE vil fremme sitt alternative planforslag. Vi er derfor svært overrasket over at etaten nå har besluttet å stoppe behandlingen, da vi i all kommunikasjon tidligere har jobbet konstruktivt sammen for å få fremmet planforslaget, skriver Stor-Oslo Eiendom i et brev til PBE.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.