SATSER PÅ EGEN HÅND: Jostein Haugen skal drive med eiendomsprosjekter.
SATSER PÅ EGEN HÅND: Jostein Haugen skal drive med eiendomsprosjekter.

Ut av Mestergruppen – skal satse på egne investeringer

Jostein Haugen slutter i Mestergruppen for å bruke tiden på egne investeringer og prosjekter. Han har tidligere utviklet fritidsboligprosjektet Gaustatoppen Lodge i Telemark sammen med Ole Kristian Furuseth.

Publisert Sist oppdatert

Jostein Haugen gikk inn i Mestergruppen i 2016 og har blant annet ledet etableringen av Mestergruppen Eiendom. Han forlater stillingen som investeringsdirektør med ansvar for akkvisisjon.

– Mestergruppen har hatt en fantastisk utvikling, og det har vært svært givende å kunne bidra. Da jeg ble hentet inn av Mikkel Sandvik hadde jeg først og fremst drevet fram prosjekter på egen kjøl, og jeg har hatt enormt glede og nytte av den profesjonelle kunnskapen og kommersielle teften som finnes i systemet her, sier Haugen.

Før han begynte i Mestergruppen, utviklet Haugen flere eiendomsprosjekter i egen regi og sammen med andre investorer. Blant annet fritidsboligprosjektet Gaustatoppen Lodge i Telemark sammen med Ole Kristian Furuseth, som han også var på alpinlandslaget sammen med.

Prosjektet er et av de største enkeltprosjektene i den norske fjellheimen.

– Jeg er jo Rjukan-gutt, og nærmest oppvokst på Gaustablikk, så dette prosjektet er jeg ekstra fornøyd med. Det har vært en større suksess enn vi først så for oss.

Han har stor tro på en videreutvikling av destinasjonen og prosjektet, men vil også se på andre prosjekter og områder.

– Framover vil jeg nok ta erfaringene jeg har både fra egne prosjekter og fra Mestergruppen til å utvikle nye eiendomsprosjekter, enten i egen regi eller sammen med andre. Eiendomsmarkedet har i likhet med flere andre bransjer noen utfordringer, men det betyr også gode muligheter man kan dra nytte av.

Powered by Labrador CMS