Transaksjon:

SOLGT: Eiendommen er på 5.500 kvadratmeter.

Tvenge kjøper mer i Kongsberg

Magnus Tvenge og Morten Hotvedt har kjøpt en næringseiendom i Kongsberg Teknologipark.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen er en kombinert produksjons- og lagereiendom på 5.500 kvadratmeter som er leid ut til Ferd-eide Servi Group på en ti års kontrakt. Det er DNB Bank AS som er selger av eiendommen og Fram Management og Håvet Eiendom er kjøper. Bygget, som er fra 2009, har 60 parkeringsplasser og god adkomst til E134. Adressen er Bergmannsveien 241 på Kongsgårdsmoen i Kongsberg.

– Vi er meget fornøyde med å få bygget inn i vår portefølje. Eiendommen genererer en god, fast leieinntekt og har meget god beliggenhet. Plasseringen er strategisk viktig oss i et lengere perspektiv, sier Magnus Tvenge.

–Bygget har flott utforming og en god leietaker. Vi er fornøyde med at vi kom i mål med handelen. Dette er et ledd i vår satsning på Kongsberg. Vi ønsker å være en del av det som skjer i kommunen fremover. Servi har vært en lokal bedrift på Kongsberg i mange år. Tidligere het bedrften Hydranor, og hadde fabrikken sin i Dyrmyrskauen, sier Morten Hotvedt.

Håvet Eiendom, som eies med 80 prosent av Fram Management og 20 prosent av Morten Hotvedts Quarten AS, har tidligere kjøpt sentrumseiendommen Quben på Tråkka i Kongsberg. Her har prosessen med utleie startet, og det er signert avtaler med lokalavisa Laagendalsposten og Coworkingkonseptet HomeWorkspace. Handelsbanken har flyttet inn i nyoppussede lokaler i 4. etasje.

DNB Næringsmegling, ved teamet Hans-Christian Birkedal, Louise Samdahl Høyem og Christoffer Mork Lunde, var megler. Kjøper hadde juridisk bistand fra Ro Sommernes v/Nils Petter Hansson, og selger hadde bistand fra Føyen v/Paal Christian Hansen.

Powered by Labrador CMS