SOLGT: Micasa Parkering AS og Parkeringsselskapet AS er solgt.
SOLGT: Micasa Parkering AS og Parkeringsselskapet AS er solgt.

Trond Ramski selger parkeringsselskaper til Snorre Bentsens Onepark

Onepark har kjøpt Micasa Parkering AS og Parkeringsselskapet AS og tar dermed over driften av 150 parkeringsanlegg og 8.500 parkeringsplasser i Buskerud, Vestfold og Telemark.

Publisert

Det er Trond Ramskis selskap Micasa som er selgeren av parkeringsselskapene. Micasa Parkering hadde en omsetning på 39,4 millioner kroner i 2020 og et resultat før skatt på 3,5 millioner kroner. Parkeringsselskapet AS omsatte for 18,8 millioner kroner og tjente 1,76 millioner kroner i 2020.

– Onepark har store ambisjoner om vekst, og derfor er vi glade for å utvide tilbudet og forsterke posisjonen vår i denne regionen. Vi har stor respekt for det Micasa har fått til og ønsker å forvalte og videreutvikle parkeringstjenestene deres med enkle og moderne parkeringsløsninger, sier Leif Nymoen, adm.dir. i Onepark.

Onepark tar over driften av blant annet Statens Park, Kjelleparken og Oseberg P-hus i Tønsberg, Larvik Storsenter, samt Langbrygga og Lietorvet i Skien. En rekke P-anlegg vil bli oppgradert med ny, sømløs teknologi for at parkeringen skal bli enklere.

Micasa AS er et Vestfoldbasert eiendoms- og parkeringsselskap. I tillegg til parkeringsdriften forvalter selskapet over 50.000 kvadratmeter med eiendom og næringsbygg.

– Etter en strategisk vurdering har vi besluttet å selge ut parkeringsvirksomhet for å rendyrke oss på eiendom. For oss var det viktig å selge til en innovativ og profesjonell aktør, som samtidig skal være Micasas partner i mange år fremover. Valget om Onepark var enkelt, da vet vi at både oppdragsgivere og kunder blir ivaretatt på en god og profesjonell måte, sier Steinar Krüger i Micasa.

Parkeringsselskapet Onepark driver en sømløs parkeringstjeneste med videoanlegg, skiltgjenkjenning/ANPR og automatisk betalingsløsning, og er en ledende aktør i det norske parkeringsmarkedet. Selskapet eies av Indigo Management, som eies av familien til Snorre Bentsen.

Powered by Labrador CMS