PARTNERSKAP: Adm. direktør Jens Jalland i Løvenskiold Eiendom går sammen med OBOS Nye Hjem for å utvikle boliger i Ås.
PARTNERSKAP: Adm. direktør Jens Jalland i Løvenskiold Eiendom går sammen med OBOS Nye Hjem for å utvikle boliger i Ås.

Løvenskiold og OBOS kjøper

Løvenskiold Eiendom og OBOS Nye Hjem har kjøpt Brekkeveien 19 A i Ås kommune.

Publisert Sist oppdatert

Det er i en melding til konkurransetilsynet at Løvenskiold Eiendom AS og OBOS Nye Hjem AS melder inn kjøp av selskapet Brekkeveien 19A AS. De to eiendomsselskapene kjøper 50 prosent hver, og det fremkommer ingen informasjon og kjøpesummen. Det er Ås Bygg & Trelast Holding AS som selger eiendommen. Newsec har vært selgers rådgiver.

Brekkeveien 19 huser i dag Maxbo Ås, som er en del av Løvenskiold-konsernet. Løvenskiold Eiendom kjøpte nylig en tomt i Nygård Handelspark ved grensen til Ski. Maxbo Ås skal flytte fra Brekkeveien 19 til et nytt bygg i Nygård Handelspark.

Nå er planen å utvikle boliger på tomten, og OBOS Nye Hjem blir altså Løvenskiold Eiendoms partner. Det er planlagt bygging av 120 boliger på tomten.

Løvenskiold har bolig- og næringsutvikling som et viktig satsingsområde, og mange av selskapets prosjekter gjøres i samarbeid med partnere. Selskapet søker aktivt etter regulerte tomter som ikke er bygd ut, nærings- og industriområder som kan transformeres til boligområder, bebygde eiendommer med utviklingspotensial og ubebygde tomter som passer for fremtidig boligutvikling.