SNART KLART: Det nærmer seg en avklaring på hvem som stikker av med NRK-tomten. (Foto: Ole Kaland/NRK)
SNART KLART: Det nærmer seg en avklaring på hvem som stikker av med NRK-tomten. (Foto: Ole Kaland/NRK)

Innspurt for salget av NRK-tomten

Nå er det straks klart for den endelige budgivningen for NRK-tomten.

Publisert Sist oppdatert

Aktørene som byr på NRK-tomten går nå inn i den siste fasen. Etter det Estate Nyheter har grunn til å tro vil de gjenværende aktørene legge inn de endelige budene innen neste uke, og det er ventet at det blir tatt en beslutning over nyttår.

Estate Nyheter har vært i kontakt med flere som hevder å ha hørt at prisen blir høy. En aktør sier den kan nærme seg 5 milliarder kroner, mens en annen hevder vi trolig passerer 4,5 milliarder. Begge sier også at grupperingen AF Gruppen og Carl Erik Kreftings Carucel er ute av kampen. Også Veidekke skal ha hoppet av på grunn av at situasjonen med et mulig salg av boligdelen. Blant de som fortsatt er med i kampen, trekkes Ferd, OBOS-grupperingen og Selvaag Bolig frem.

Estate Nyheter har forsøkt å få en kommentar og oppdatering fra daglig leder og seniorrådgiver Årstein D. Holthe i Hadrian, som sammen med Newsec har salgsoppdraget for NRK-tomten. Han er svært lite snakkesalig.

– Prosessen er transparent og åpen for aktørene som er med, men vi er helt tause når det gjelder hvor vi står, sier Holthe.

Se også NRKs Jon Espen Lohne fortelle om salgsprosessen på Estate Play her:

Powered by Labrador CMS