SENTRUM: Thon skal bygge flere leiligheter i byen. Ill.: 3D Estate/Thon Eiendom
SENTRUM: Thon skal bygge flere leiligheter i byen. Ill.: 3D Estate/Thon Eiendom

Thon bygger sentrumsleiligheter til over 100 mill

Prosjektet med 26 enheter skal stå ferdig til jul i år.

Publisert Sist oppdatert

Det nye boligprosjektet som snart er klart for salg, Saras Hage, består av 26 selveierleiligheter fordelt på to bygninger i Tromsø sentrum. Leilighetene som måler mellom 28 og 96 kvadratmeter er priset fra 2,1 til 6,5 millioner kroner, i følge en pressemelding.

LES OGSÅ: Selger 170 år gammel bygård for 50 mill

– Saras Hage passer for dem som vil bo i sentrum og ha nærhet til alt. Området er  like ved Solseilet hvor vi snart er utsolgt. Det har vært stor interesse for Solseilet og vi tror Saras Hage vil være populært også. Kvartalet skal i sin helhet ferdigstilles 4. kvartal 2020, sier direktør Tonje Marie Haugbro.

Saras Hage består av 1- til 3-roms leiligheter og 4-roms familieleiligheter over to plan.

LES OGSÅ: Giganten barberer vekk 146 leiligheter fra prosjektet

– Rekkehusene består av 12 leiligheter. Seks av dem går over to plan, de seks øvrige er  2-roms. Hjørnegården består av 14 1- til 3-roms leiligheter samt næringslokale i første etasje, sier Hamperokken arkitektur.

Meldingen sier ikke noe om byggekostnadene, men prisene i annonsen viser at salgsverdien kommer til å overstige 105 millioner kroner totalt.

Den rimeligste leiligheten på 28 kvadrateter selges med en kvadratmeterpris på over 75.000 kroner. Den dyreste leiligheten på 96 kvadratmeter ligger på snaut 68.000.

LES OGSÅ: Vil ha 70 leiligheter nær marka

 

 

Powered by Labrador CMS