Karriere:

RYKKER OPP: Mens Jane K. Gravbråten blir adm. direktør i AKA, skal Paal Haakensen jobbe med investeringer for eindomskonsernet.
RYKKER OPP: Mens Jane K. Gravbråten blir adm. direktør i AKA, skal Paal Haakensen jobbe med investeringer for eindomskonsernet.

Tar over sjefsjobben i AKA

AKAs finansdirektør Jane K. Gravbråten blir adm. direktør i AKA. Samtidig blir Paal Haakensen investeringsdirektør i selskapet.

Publisert

Haakensen ha vært daglig leder i AKA i syv år og går av etter eget ønske.

– Det er en stor glede for AKA og for meg å levere stafettpinnen videre til en av dagens medarbeidere, forteller sier den avtroppende sjefen.

– Jeg ser fram til å fokusere på det jeg kanskje synes er aller mest morsomt, nemlig å bidra til at AKA kan fortsette sin utvikling og vekst gjennom nye oppkjøp og investeringer, avslutter Haakenstad

Jane K. Gravbråten er glad og forventningsfull i forhold til muligheten hun har fått

– Etter å ha jobbet seks år i AKA er jeg i ferd med å få selskapets DNA under huden. Noe av det som kjennetegner AKA, er viljen og evnen til å gi folk stadig nye utfordringer og muligheter. I et selskap med store ambisjoner om fortsatt vekst, handler det om å gi folk sjansen til å vokse med selskapet. Jeg har nå fått en svært spennende utfordring som jeg setter stor pris på, sier den nye sjefen.

Styrets leder Tommy Korneliussen takker Paal for hans gode innsats som leder av AKA i syv år, og er glad for at han fortsatt vil bidra til vekst og utvikling av selskapet i sin nye stilling. Samtidig er han meget godt fornøyd med at Jane K. Gravbråten har takket ja til stillingen som adm. direktør i AKA og har store forventninger til fortsatt vekst og god utvikling under hennes ledelse.

Powered by Labrador CMS