NYE I STOR-OSLO EIENDOM: Ingri Sæbø Dale og Anders Bjørnsen.
NYE I STOR-OSLO EIENDOM: Ingri Sæbø Dale og Anders Bjørnsen.

Stor-Oslo med ansettelser

Stor-Oslo Eiendom har ansatt to nye medarbeidere til investeringsteamet og forvaltningen.

Publisert Sist oppdatert

Ingri Sæbø Dale er ansatt som prosjektleder i prosjektselskapene til Stor-Oslo Eiendom og som forvalter av den eksisterende eiendomsporteføljen. Anders Bjørnsen er ansatt som analytiker i investeringsteamet.

– Begge to hadde sine første arbeidsdager midt under den verste delen av Corona-perioden i starten av april, og har taklet det på en flott måte. De gikk rett i gang med arbeidet og har hatt en flying start. Vi ønsker de velkommen om bord, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Mathis Grimstad.

Ingri Sæbø Dale er utdannet økonom med master i eiendomsutvikling fra NMBU. Hun har jobbet fem år som prosjektleder og rådgiver innenfor systemer for eiendomsforvaltning. Hun har bakgrunn fra Fenistra og har veiledet mange ulike eiendomsselskaper i bruk av digitale løsninger for å effektivisere drift og forvaltning.

– For meg skiller Stor-Oslo Eiendom seg ut som en utvikler som tar hensyn til miljøet, og har bærekraftige prosjekter som gir gode kvaliteter tilbake til områdene de skapes i. Jeg ser frem til å jobbe i et dyktig team med bred kompetanse og faglig tyngde, sier Ingri Sæbø Dale.

Anders Bjørnsen kommer fra PwC Deals, hvor han har jobbet innenfor finansiell due diligence, verdivurdering og finansiell modellering. Han har også arbeidserfaring fra Nordea Markets og Saxo Bank. Anders Bjørnsen har en mastergrad i finans og investeringsstrategier fra Copenhagen Business School.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Stor-Oslo Eiendom. Selskapet har levert imponerende resultater og driver en dynamisk og spennende virksomhet, i tillegg til at de har tatt et tydelig miljøansvar, i en bransje hvor dette er helt kritisk, sier Bjørnsen.